Povestea tragică a unui vânător

Keith Stephens, șeful Comunicărilor din Arkansas, Game and Fish Commission, a declarat că incidentul a fost „unul dintre lucrurile ciudate” care ar avea loc în zonă.

„Am lucrat la Comisia de vânătoare pește 20 de ani, dar acesta este unul dintre cele mai ciudate lucruri care s-au întâmplat. Nu știu cât a lăsat-o acolo, dar s-a dus să o verifice pentru a se asigura că a murit.

Și, evident, nu murise.”, a declarat Stephens pentru KY3.

Povestea tragică a unui vânător: A fost ucis de cerbul pe care tocmai îl împușcase

Citeste si: Un milion de dolari pentru a avea loc de parcare- suma fabuloasă plătită de un afacerist pentru a parca un automobil

În timp ce vânătorul mergea să verifice animalul, a explicat Stephens, căprioara a atacat brusc: „Și-a revenit și a avut mai multe răni de copite pe corp”, a adăugat el.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

A fost ucis de cerbul pe care tocmai îl împușcase

Se pare că vânătorul era singur la momentul tragediei.

În urma accidentului, el a putut să-și telefoneze familia care a sunat apoi la serviciile de urgență în numele său. Thomas Alexander a murit mai târziu la spital. În prezent, starea cerbului este necunoscută. De asemenea, nu s-a confirmat dacă bărbatul a murit în urma rănilor de copite sau dacă a murit în urma unei alte cauze, cum ar fi un atac de cord.

Citeste si: Microbuz spulberat de tren la Timişoara. Șoferul a continuat să accelereze

Stephens a adăugat: „Înțeleg că nu va fi nici o autopsie, astfel că așa nu vom afla niciodată ce s-a întâmplat de fapt.”

Povestea tragică a unui vânător: A fost ucis de cerbul pe care tocmai îl împușcase

Comisia de vânătoare și pescuit din Arkansas a emis un nou avertisment vânătorilor: „dacă trageți într-un animal, cum ar fi un cerb, asigurați-vă că acesta nu se mișcă de cel puțin 30 de minute înainte de a vă apropia de el”.

Citeste si: A murit în timpul unui jaf pentru a-i salva viața iubitei sale

Șeful comunicațiilor a adăugat că un incident similar a avut loc în județul Ashley din apropiere, însă nu s-a încheiat cu o fatalitate: „A fost cineva care a fost atacat de un cerb, iar asta a fost în urmă cu aproximativ patru ani. Și a fost destul de semnificativ, dar a supraviețuit”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si