Baumjohann a oferit un scurt interviu pentru Marca şi a explicat cum este să joc fotbal în Australia, în perioada în care incendiile au cuprins mai mult de o treime din ţară. El susține că aerul este extrem de poluat şi că imaginile cu fumul pot fi descrise cu greu.

Citeste si: Edd Byrnes, cunoscut din „Grease” şi serialul „77 Sunset Strip”, a murit la vârsta de 87 de ani

Povești incredibile spuse de ex-fotbalistul lui Bayern, care joacă în țara devastată de incendii: „Parcă aş fuma 50 de ţigări pe zi”

Povești incredibile spuse de ex-fotbalistul lui Bayern, care joacă în țara devastată de incendii: „Parcă aş fuma 50 de ţigări pe zi”

„Parcă aş fuma 50 de ţigări pe zi, aşa se simte aerul de aici pe care îl respirăm. Este foarte dificil să joci într-o astfel de situaţie. Sâmbătă, când am avut meci, temperatura era de 38 de grade Celsius, iar calitatea aerului este foarte rea, dar nu avem ce să facem. Trebuie să acceptăm această situaţie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Metroul bucureștean, la un pas de a fi oprit din funcțiune din cauza unei avarii RADET

Fumul este ceva incredibil. Este foarte greu de descris dacă nu ai mai văzut aşa ceva vreodată. Este foarte trist când vezi că peste 500 de milioane de animale au fost afectate. Ne rugăm ca incendiile să se oprească. Nu cred că lucrurile vor reveni la normal, vara abia a început aici”, a declarat Alexander Baumjohann, arată fanatik.ro.

Citeste si: Marcel Zegan, fostul lider PNL, a murit în urma unui infarct

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si