Loredana Groza și Adrian Minune au apărut într-o ipostază controversată. Fotografia cu cei doi a făcut înconjurul internetului. Cântăreața are darul de a face astfel de surprize pe care le împărtășește mai apoi cu prietenii virtuali. Reacțiile au apărut imediat, mai ales că fanii au comentat diferența de înălțime dintre cei doi.

Citeste si: Adrian Minune trece prin clipe cumplite. Soția lui a fost operată de urgență în Turcia

Blondina și-a luat fanii prin surprindere, din nou. Ea s-a fotografiat alături de manelistul Adrian Minune. Nu este prima colaborare de acest gen. Cu un an în urmă, în primăvară, Loredana Groza și-a surprins publicul după colaborarea cu mai multe nume grele din lumea muzicii de petrecere și a manelelor. Foarte multă lume nu a văzut cu ochi buni această colaborare, iar acum diva a recidivat, fie și numai la nivel de imagine.

Loredana Groza și Adi Minune, apariție în mediul online

Artista a postat o fotografie recentă pe contul oficial de socializare. În cadrul fotografiei, manelistul o atinge senzual pe divă. El o ține pe blondină de picior, iar Loredana a adoptat o poziție foarte sexy. În respectiva fotografie, cântăreața a purtat o rochie neagră din paiete cu decolteu, dresuri din plasă și o pereche de pantofi stiletto negri din lac.

Citeste si: Adrian Minune, dezvăluiri inedite, aseară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai: „Mai mult decât o pereche de ciorapi și un maiou, în copilărie, nu am primit!”

Cum a fost pusă fotografia, replicile au început să curgă. Printre cei care au reacționat la poza incendiară în care Adrian Minune o cuprinde pe Loredana chiar de coapsă, a fost și Codin Maticiuc.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Vezi? D’aia nu pot eu să fac poză cu tine! Să nu mai insiști, te rog”, a scris Codin Maticiuc, în spirit de glumă, la poza Loredanei de pe Instagram.

„Ai piciorul cât Minunea 😂”, „Se putea și piciorul pe umăr Lore, dar bine și așa 😉”, „S-au unit legendele 🔥”, „Să-i dai ț**ă să mai crească 👏😂😍🔥”, „Cine a zis ca bărbații nu pot fi mai scunzi? 😅 Ajung cu fața unde trebuie 😅😅🤩”, au fost doar câteva dintre comentariile făcute de internauți.

Citeste si: Mădălina Miu aruncă bomba după ce a aflat că Tzancă Uraganu va avea un al doilea copil cu Lambada

Cu două seri înainte de a se fotografia cu Minune, cântăreața a luat cina într-un restaurant de lux din Abu Dhabi. Ea le-a arătat internauților toate bunătățile de pe masă. Mai mult, Loredana a postat pe InstaStories un videoclip în care imită scena din filmul Basic Instinct, cu Sharon Stone.

Este vorba despre momentul în care actrița bondă își încrucișează picioarele, lăsând la vedere faptul că nu purta lenjerie intimă.

poza-adrian-minune-si-loredana-groza

Cântăreața Loredana Groza.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Precum actrița de la Hollywood, Loredana a purtat o rochie albă, cu o crăpătură îndrăzneață. Ea nu s-a sfiit să apară din nou într-o ipostază incendiară și să își desfacă picioarele. Spre deosebire de Sharon Stone, artista noastră purta lenjerie. Toată lumea a văzut și culoarea articolului, care era albă, la fel ca rochia.

„Basic Instinct în versiunea mea”, a scris Lori pe Instagram, la videoclipul atașat.

Citeste si: Gestul făcut de Adrian Minune pentru soția lui, după ce a fost prins cu altă femeie! S-a întâmplat chiar în fața copiilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si