Sofia Vicoveanca nu sare peste tradițiile de Paște niciodată! Ea a dezvăluit că are anumite obiceiuri pe care le „poartă” în suflet, încă de când era un mic copil. De asemenea, artista de muzică populară, a vorbit despre secretele sale pentru a rămâne mereu tânără. Se pare că vedeta are un regim alimentar pe care îl respectă și se simte mai bine ca nicioată.

Sofia Vicoveanca este, de asemenea, o gospodină desăvârșită și în această perioadă se ocupă de curățenia generală prin casă, dar se și pregătește pentru turneele în afara țării.

Citește și: Sofia Vicoveanca face de toate la 81 de ani! Cum se menține artista: „Eu mă ocup singură de curățenie și merg și la concerte”

Sofia Vicoveanca, despre o viață sănătoasă la 82 de ani

Sofia Vicoveanca este credincioasă și ține postul Paștelui, motiv pentru care împărtășania este nelipsită! În această perioadă, vedeta respectă întocmai tradițiile.

„Normal că țin post, mâine mă duc să mă împărtășesc! Fiecare face cum simte, cum crede, asta ține de suflet! Eu așa m-am obișnuit de copil și ce am învățat, nu uit! Chiar dacă vreau să mă adaptez vremurilor nu renunț! Eu am grijă de mine! Pentru post, fără grăsimi, fără lapte, fără unt, care nici nu există până după sărbători”, a mărturisit Sofia Vicoveanca.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Tiberiu Ceia, un interpret iubit de atât de mulți artiști/ Saveta Bogdan: ”L-am iubit foarte mult, l-am respectat ca și coleg, un om de la care aveai ce să înveți”

Cum reușește Sofia Vicoveanca să se mențină în formă la 82 de ani?

Artista a dezvăluit în detaliu cum reușește să se mențină tânără, chiar și la fabuloasa vârstă de 82 de ani? Ea face de toate, dar care sunt secretele din spatele succesului său?

„Smoothie cred că știți deja că îmi fac zilnic, cu banană, căpșuni, au apărut acum fructele de sezon, cu un merișor, cu clementine, cu lapte de cocos sau de soia și mă simt teribil! Toată lumea mă întreabă ce fac? Nu fac nimic! Nu mă uit în buletin, că anii nu sunt din buletin, sunt cei pe care îi porți, pe care îi arăți și nu stau locului Eu încă mai cânt, cânt pe bune, nu merg pe playback!’, a spus artista.

Citește și: La “Teo Show”, Sofia Vicoveanca a povestit despre experiența inedită trăită în Bali: “Când am ieșit, am zis Doamne, s-a răsturnat căruța cu scutere”

Sofia Vicoveanca, o gospodină desăvârșită

Artista se simte foarte bine în pielea sa, chiar dacă vârsta pe care o are este una înaintată. Ea își face singură curățenia generală în prag de Paște, iar acest lucru nu o deranjează, ba chiar o ajută să se mențină în formă.

„Sunt la Suceava, în treburi. Am venit azi noapte și azi spăl geamurile, trebuie! Așa e obiceiul.

Eu stau la bloc, la 4 camere și mă uitam de unde încep! Eu mă ocup singură de curățenie, fac cât pot și cum pot, nu mă grăbește nimeni, nu stau. Cum să îmbătrânesc când sunt activă mereu?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: FOTO- Sofia Vicoveanca, vacanță de poveste în Bali: „Azi ești, mâine nu mai ești”. Cum s-a pozat îndrăgita artistă

La curățenie sunt <<ochiul soacrei>>, trebuie să curăț geamurile, să pun perdelele la spălat, bag aspiratorul. Îmi place să fie curat, trăiesc să îmi bucur sufletul!’,  a povestit pentru  Click!, Sofia Vicoveanca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si