Ministrul de Interne Gerald Darmanin a declarat că viața preotului nu este în pericol și a adăugat că poliția l-a arestat pe atacator.

Atacul a avut loc în timp ce Franța votează în al doilea tur al alegerilor prezidențiale

Primarul din Nisa, Christian Estrosi, a spus că atacatorul era instabil mintal, nu avea antecedente penale și se știa că și-a cumpărat un cuțit cu câteva zile mai devreme.

BFM TV a citat poliția spunând că atacatorul era un bărbat francez în vârstă de 31 de ani și că nu există suspiciuni de un motiv terorist.

Citeste si: PSG a câștigat titlul în Ligue 1. Lionel Messi înscris un gol de excepție

Deputatul local Eric Ciotti a declarat că preotul, numit Părintele Christophe, a fost înjunghiat de mai multe ori în biserica Saint-Pierre d'Arene din Nisa. El a spus că o călugăriță a fost rănită la braț când a smuls cuțitul de la atacator.

Emmanuel Macron vs Marine Le Pen. Cine va fi preşedinte şi când apar primele rezultate

Alegătorii din Colombes, o suburbie a Parisului, votează folosind o urnă electronică. Aceasta are trei butoane: unul pentru Macron, unul pentru Le Pen şi unul pentru vot în alb (niciunul dintre cei doi).

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Votul se face prin apăsarea unuia dintre butoane, validându-se automat opţiunea alegătorului.

Citeste si: Emmanuel Macron afirmă că dialogul cu Vladimir Putin a intrat în impas după descoperirea ororilor din Ucraina

Marine Le Pen a venit la urne pentru a vota cu ea însăşi, declarându-se optimistă în privinţa şanselor sale.

Dintre politicienii importanţi, au mai votat şi Anne Hidalgo, candidata din primul tur a Partidului Socialist, dar şi fostul premier al lui Macron, Edouard Phillippe.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si