Kinga și Radu au intrat în ”Casa Iubirii” cu gândul de a-și găsi sufletele pereche. Încă de la prima ediție, Radu și Kinga au devenit apropiați.

Kinga i-a făcut lui Radu o surpriză de ziua lui

Cu ocazia aniversării sale, Kinga i-a cumpărat lui Radu o brățară reprezentativă. Radu a fost plăcut surprins de gestul iubitei sale.

Citeste si: Radio Impuls te premiază cu o mașină! “Premi-vara”, ascultă Radio Impuls și poți câștiga zilnic premii în bani și Marele Premiu pus în joc!

Radu a făcut și câteva declarații în legătură cu femeia visurilor sale și despre căsătorie „  Căsătoria reprezintă lucrul cel mai de preț. Mi se pare a fi o decizie uriașă care trebuie luată doar împreună cu persoana potrivită   ”, a spus Radu Nițu de la Casa iubirii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Radu nu a avut prea mult noroc în dragoste și speră că prin intermediul emisiunii va întâlni femeia potrivită.

Radu este bărbatul puternic pe care și-l dorește Kinga

„  De mică mi-am dorit să fie el îmbrăcat în roz și să mergem într-un loc foarte frumos, să fie seară, la o cină romantică. Dacă chiar o să țină la mine va face sacrificiul acesta.”, 

a spus Kinga Persida Suto, chiar la intrarea în Casa iubirii.

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri la "Detectorul de minciuni". "Am descoperit multe fete în telefonul lui. Era un animal de pradă"

Prima întâlnire a celor doi celor doi s-a încheiat printr-o îmbrățișare lungă și un pupic pe obraz. „  Sper să ne mai vedem  ”, i-a transmis Kinga lui Radu, iar răspunsul acestuia nu a întârziat să apară.

„  Ne mai vedem, lasă că o să stăm la cină amândoi. Am propus ca mâine să fac rost de ingrediente și să îți fac pizza  ”, răspuns ce a surprins-o plăcut pe Kinga. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si