”Seara trecuta l-am felicitat pe Donald Trump si m-am aratat dispusa sa lucrez impreuna cu el pentru binele acestei natiuni”, a declarat Hillary Clinton pe scena din hotelul Peninsula.

Clinton a fost intampinata cu ropote de apluaze de toti angajatii campaniei democrate, care au adus-o la un pas de Casa Alba.

”Va multumesc tuturor, va multumesc ca sunteti aici. Stiu ca acesta nu este rezultatul pe care l-am dorit si imi pare rau pentru asta, dar ma simt mandra si plina de recunostinta pentru aceasta campanie si pentru tot ce am reusit sa construim

impreuna. Voi reprezentati ce are mai bun America. Unul dintre cele mai bune momente din viata mea a fost sa fiu candidata voastra”, a precizat fostul secretar de stat in fata angajatiilor campaniei democrate, potrivit News.ro.

Hillary Clinton a fost insotita pe scena de fostul presedinte Bill Clinton, precum si de Chelsea Clinton.

Democrata a recunoscut ca este dezamagita de rezultatele alegerilor prezidentiale, dupa ce a pierdut votul electorilor in favoarea lui Donald Trump.

”Este o situatie dureroasa si va continua sa fie pentru o perioada lunga de timp. Campania noastra a fost despre construirea unei tari mai tolerante... iar eu cred in America si mereu voi crede in America”, a precizat Hillary Clinton.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Clinton a declarat in fata multimii ca urmatorul presedinte al Statelor Unit este Donald Trump, iar campania democrata trebuie sa se asigure ca tranzitia de putere va fi una pasnica la Casa Alba.  ”Responsabilitatea noastra este sa continuam sa construim o natiune puternica”.

Aceasta a continuat sa le multumeasca tututor celor care i-au stat alaturi in timpul campaniei electorale, de la Tim Kaine si Anne Holton, pana la Barack si Michelle Obama.

”Sper ca tinerii sa inteleaga ca eu mi-am petrecut toata viata luptand pentru ce am crezut. Am avut succese, dar am avut si esecuri, iar unele dintre acestea au fost extrem de dureroare. Aceasta pierdere este dureroasa. Dar nu va opriti niciodata din a crede ca merita sa luptati pentru visurile voastre”.

De asemenea, democrata a transmis un mesaj emotionat pentru toate femeile care si-au pus speranta in campania democrata.

”Vreau sa stiti ca nimic nu m-a facut mai mandra decat sa fiu campioana voastra. Stiu ca nu am reusit sa prabusesc inca acel tavan de sticla, dar cineva va face asta in viitor, poate mai devreme decat credem noi”, a sustinut fostul secretar de stat.

Hillary Clinton s-a adresat si fetitelor care o urmaresc si le-a cerut acestora sa nu se indoiasca niciodata ca nu ar merita toate oportunitatile din lume pentru a-si indeplini visurile.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Sunt atat de plina de recunostinta pentru aceasta tara, incat cred ca daca lucram impreuna cu iubire pentru natiune, atunci vom castiga in pofida tuturor obstacolelor. Cred ca suntem mai puternici impreuna”, a concluzionat fostul secretar de stat.

Democrata a fost invitata pe scena de partenerul de campanie Tim Kaine.

”Sunt mandru de Hillary Clinton. Sunt mandru pentru ca ea a fost si este in continuare o femeie care a facut istorie intr-o natiune unde este atat de greu ca o femeie sa fie aleasa intr-o functie publica. Stim ca ar fi facut istorie ca presedinta a Statelor Unite”, a declarat Tim Kaine.

Senatorul de Virginia s-a declarat fericit ca prezidentiabila democrata a reusit sa castige votul popular, obtinand mai multe sufragii pe plan national decat Donald Trump.

”Sunt mandru de Hillary Clinton pentru ca iubeste America. Nimeni nu a trebuit sa intrebe daca ea va recunoaste rezultatele acestor alegeri si nimeni nu s-a indoit in vreun moment”, a completat Tim Kaine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si