Amprenta pe care Prințesa Diana a lăsat-o în lumea modei este remarcabilă. Se poate spune că este cea mai influentă prezență din casa regala din istoria modei și, în continuare, la 25 de ani de la moartea ei, agenda sa vestimentară este încă folosită ca sursă de inspirație pentru întreaga industrie, scrie  Hello Magazine.

Ținutele Prințesei Daiana, referințe pentru ședințe foto și evenimente

Săptămâna aceasta, când designerul Simon Porte Jacquemus, și-a prezentat show-ul toamnă-iarnă 2024 la Château de Versailles a explicat că întreaga colecție a fost inspirată de Prințesa Diana: „Ultima colecție Jacquemus s-a bazat în întregime pe referințe din cele mai iconice momente de stil ale ei, cum ar fi când a purtat colierul cu trei fire de safire și perle alături de rochia ei de răzbunare”, scrie Natali Salmon, editor digital.

Citește și: O influenceriță italiană, în vârstă de 19 ani, ar putea deveni regină după ce prințul a anunțat că îi predă tronul

Kendall Jenner a defilat pe podium într-un look care a combinat două dintre cele mai iconice momente de modă din viața Dianei.

Kendall Jenner a defilat pe podium într-un look care a combinat două dintre cele mai iconice momente de modă din viața Dianei.

Kendall Jenner a defilat pe podium într-un look care a combinat două dintre cele mai iconice momente de modă din viața Dianei.

[Sursa foto: Hello Magazine]

„Influența stilistică a Prințesei Diana s-a extins în fiecare parte a vieții noastre, de la clasicele ei look-uri de la sală din anii ’90 la ținutele sale din Highland și, bineînțeles, la îndemânarea ei atemporală și clasică în materie de stil pentru ocazii.

Ea a fost și încă se află pe multe referințe de moodboard pentru ședințe foto și clienți de styling personal.”, spune Alice Manners, editor fashion.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Regele Cioabă, cadou pentru Regele Charles al III-lea: "De la rege pentru rege"

Garderoba regretatei Prințese Diana a fost imortalizată în cărți, expoziții, seriale Netflix, ședințe foto omagiale în Vogue și chiar într-un musical. De la rochia de mireasă de poveste la așa-numita „rochie de răzbunare” pe care a purtat-o după ce actualul rege Charles al III-lea a recunoscut că a fost infidel, lumea a fost martoră la transformarea stilului ei în „Prințesa poporului”.

Garderoba regretatei Prințese Diana a fost imortalizată în cărți, expoziții, seriale Netflix, ședințe foto omagiale în Vogue și chiar într-un musical.

Garderoba regretatei Prințese Diana a fost imortalizată în cărți, expoziții, seriale Netflix, ședințe foto omagiale în Vogue și chiar într-un musical.

[Sursa foto: Hello Magazine]

„Stilul ei era atât de mult propriu”, a declarat Jack L. Carlson, a cărui casă de modp, Rowing Blazers, a lansat o linie de îmbrăcăminte inspirată de Diana în 2020. „Ea nu era o adeptă. Dimpotrivă, ea își făcea propriul ei lucru, iar noi toți o priveam cu uimire și încercam să ținem pasul.

Citește și: Reprezentanții Regelui Charles au dezvăluit cine era „doamna cu coasă”, silueta neagră văzută la intrarea în Westminster Abbey

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Prințesa Diana s-a născut la data de 1 iulie 1961, la Sandringham, King's Lynn and West Norfolk, Anglia, Regatul Unit și a murit la vârsta de doar 36 de ani, în data de 31 august 1997, Paris, Île-de-France, Franța.

Prințesa Diana a fost prima soție a actualului rege al Regatului Unit, Prințul Charles. De la căsătoria lor din 1981 până la divorțul din 1996, a fost numită Her Royal Highness The Princess of Wales (Alteța Sa Regală Prințesa de Wales), iar după divorț a fost numită Diana, Princess of Wales (Diana, Prințesă de Wales).

După divorț, Prințesa Diana a muncit în special pentru Crucea Roșie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si