Anul acesta, Farmec Cluj a demarat un program de extindere a retelei de magazine. Astfel, recent, producatorul roman de cosmetice a deschis un magazin nou la Sibiu, asta dupa ce la inceputul acestui an au mai fost deschise alte 6 magazine proprii in cele mai importante orase din tara.

„Deschiderea magazinului Farmec de la Sibiu face parte din strategia de extindere a reţelei de magazine Farmec în ţară.

Ne propunem ca până la finalul anului 2016 să reamenajăm toate magazinele existente, printr-o investiţie care se va ridica la aproximativ 200.000 de euro şi să deschidem încă patru magazine proprii în ţară. Bineînţeles, unul dintre magazine va fi cu siguranţă în Capitală”, a declarat Mircea Turdean, Director General, Farmec, potrivit Ziarului Financiar.

Magazinul din Sibiu este amplasat in centrul orasului si are o suprafata de 40 de metri patrati.

Farmec Cluj-Napoca a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 172,5 milioane lei (38,8 mil. euro), in crestere cu circa 13% fata de 2014. Produsele cosmetice ale companiei sunt comercializate in peste 30 de tari, principalele piete fiind Japonia, Ungaria, Grecia, Macedonia, Republica Moldova, Emiratele Arabe Unite, Irak, Kuwait si Canada.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si