El este simpaticul personaj Sumbul, boierul care a făcut furori în serialul „Suleyman Magnificul”. Actorul care îl interpretează, Selim Bayrakta, revine pe micile ecrane într-un nou serial -fenomen „Promisiunea”. Noua producție îl poziționează pe actor în rolul lui Abbas, un personaj foarte important, care gestionează afacerile unui clan.

Citește și: Seducătorul actor din serialul „Promisiunea”, pasionat de rolul său complex. Noul serial turcesc de succes va avea premiera luni, 13 noiembrie, de la ora 20:00, si va fi difuzat de luni până joi, la Kanal D

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pentru Selim, actoria nu a fost de la început o opțiune. Tânărul s-a pregătit mai întâi pentru o carieră ca acrobat de circ, iar gustul pentru interpretarea scenică l-a prins mult mai târziu. Rolul de Suleyman Magnificul a fost doar începutul recunoașterii internaționale. Acum, serialul „Promisiunea” va aduce în fața publicului intrigi uluitoare, emoții puternice și o poveste de dragoste imposibilă, presărată cu nenumărate conflicte.

Serialul spune povestea cutremurătoare a lui Zumrut 

Pelicula spune povestea cutremurătoare a lui Zumrut, o tânără care devine stâlpul familiei sale, după ce tatăl ei suferă un grav accident. Fata lucrează pentru familia Demirkan, una dintre cele mai influente din Cappadocia și se îndrăgostește de moștenitorul familiei, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Însă când partenerul ei este ucis, lumea tinerei se transformă într-o spirală a înșelăciunilor și trădărilor.

Serialul „Promisiunea” va avea premiera pe 13 noiembrie, de la ora 20:00, numai la Kanal D. Nu ratați o producție captivantă, cu răsturnări incredibile de situație, ce va fi difuzată de luni până joi, de la ora 20:00, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si