Un călugăr de la mănăstirea Vlădiceni a filmat-o pe una dintre surorile implicate anterior în scandalul cu părintele Calistrat, în timp ce hărțuia un alt călugăr. 

Călugărul a filmat-o pe femeie în timp ce folosea telefonul mobil în biserică, lucru care este strict interzis, potrivit regulilor.

Citește și: Patriarhia Română, detalii despre trecutul violent al părintelui Calistrat: „Pe timpul şederii la Mănăstirea Sihastria, a bătut un cal până l-a ucis"

Femeia care a fost implicată în scandalul cu părintele Calistrat Chifan a fost filmată în timp ce hărțuia un alt călugăr

În filmare se aude cum călugărul i-a atras atenția femeii asupra regulilor, însă aceasta a avut o atitudine nepăsătoare. În plus, călugărul i-a mai atras atenția enoriașei și atunci când aceasta se băga în fața oamenilor care stăteau la coadă, așteptându-și rândul, dar și în fața femeilor care aveau copii în brațe.

Există mai multe clipuri video apărute în spațiul public, încă de la izbucnirea scandalului cu părintele Calistrat Chifan

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aceeași femeie a apărut recent într-o altă filmare în care se vedea că nu-l lăsa pe părintele Calistrat Chifan să mărturisească oamenii. Femeia a filmat în tot acest timp, iar în momentul în care o bătrână a intervenit aceasta a izbucnit, scrie bzi.ro.

Citește și: VIDEO- Ce au declarat femeile care au fost agresate de părintele Calistrat Chifan: „Suntem stupefiate...”

Ce se va întâmpla cu Calistrat Chifan

Constantin Sturzu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor a anunțat că preotul Calistrat Chifan a fost oprit de la slujirea celor sfinte pe durata cercetărilor.

„Confirm faptul că Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni a fost oprit de la slujirea celor sfinte pe durata cercetărilor. În luarea unei decizii finale se va lua în calcul și rezultatul plângerii depuse la Poliție de persoana implicată în incident",  a precizat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor.

Citește și:  VIDEO| Preotul Visarion Alexa rămâne sub control judiciar. Și alte femei îl acuză de hărțuire sexuală

Părintele Constantin Sturzu, care este Consilier al Sectorului comunicare şi relații publice al Arhiepiscopiei Iaşilor și Purtător de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei a precizat și că părintele Calistrat (Constantin) Chifan este absolvent al Facultății de Teologiei Ortodoxă "Dumitru Stăniloae" din Iași, promoția 2014, menționând și că a urmat cursuri de master, absolvite în 2016.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Fiica lui Liviu Vârciu răspunde criticilor conform cărora trăiește din banii părinților: „Nu frec menta pe TikTok”- radioimpuls.ro

„O astfel de situație produce, desigur, multă durere și întristare; ea devine prilej de sminteală și de judecată.

Perioada de post care începe mâine este, pentru toți credincioșii ortodocși, și un timp al pocăinței, al cercetării conștiinței, al mărturisirii păcatelor proprii. Nădăjduim să fie timp cu folos, care să aducă mângâiere celor răniți și pace inimilor tulburate", a mai spus acesta.

Citește și: Carmen de la Sălciua, susținătoare „înfocată” a părintelui Calistrat. Gestul artistei după ce preotul a lovit o femeie în curtea bisericii: „E un popă ticălos”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si