În ultimele zile, România a fost amenințată de vreme rea, cu viscol, zăpadă și vânt puternic și astfel au fost în vigoare mai multe coduri galbene șii portocalii.

Alex este una dintre victimele vremii capricioase. Băiatul a murit sâmbătă, după ce un copac a fost smuls din rădăcini de către vântul agresiv și a căzut peste mașina părinților lui.

Citește și: O sinucidere asistată fastuoasă! O femeie și-a dorit șampanie, o țigară și melodia preferată, în ultimele sale momente din viață: „Mulțumesc”

Alex a murit la 14 ani

Viscolul a retezat din pământ un copac cu un diametru mai mare de jumătate de metru, care s-a prăbușit peste mașina părinților lui Alex, în timp ce aceasta mergea pe drum.

Tânărul de doar 14 ani se afla pe scaunul din dreapta al mașinii, în timp ce se întorcea de la schi cu părinții săi, din Semenic, îndreptându-se spre Timișoara.

Citește și: Durere mare într-o familie din Constanța. Gabriel a murit în urma unui stop cardio-respirator: „Prea multe persoane, în special tineri, mor subit”

Băiatul a suferit mai multe traumatisme, iar medicii care au sosit rapid la fața locului l-au găsit pe tânăr în stare de inconștiență, declarându-i decesul, în urma manevrelor de resuscitare la care organismul lui nu a răspuns.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Multiple traumatisme la nivelul capului, probabil aceasta a fost cauza pentru care nu s-a mai putut face nimic",   a declarat Emil Bunda, medic UPU, scrie   Observatornews.ro

Citește și: „Unicul nostru fiu și campionul nostru a încetat din viață”. Cine este Alexandru, băiatul de 14 ani care a murit în Reșița, după ce un copac smuls din rădăcini a căzut peste o mașină

Râuri de lacrimi, după ce Alex s-a stins

Alex a lăsat în urma lui numai durere și un gol imens în sufletul familiei și apropiaților lui.

După tragedia cumplită, tatăl lui Alex a publicat un mesaj dureros pe rețelele sociale.

Citește și: Dramă în lumea sportului. Pilotul de curse de 17 ani a murit într-un accident oribil (VIDEO)

„Cu infinită durere și lacrimi pe terminate vă anunțăm că unicul nostru fiu și campion ul nostru, a încetat din viața ieri într-un tragic și nedrept accident", a scris tatăl copilului, pe rețelele de socializare.

Alex era un sportiv apreciat 

Vestea morții lui Alex a ajuns la urechile cadrelor didactice ale băiatului, care, potrivit sursei citate, au numai cuvinte de laudă la adresa lui. Se pare că tânărul avea un vis măreț: acela de a ajunge un mare campion sportiv. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil niciodată.

Citește și: ”Îmi vine să urlu” Adda și-a strigat disperarea pe internet! Artista, la capătul puterilor din cauza diagnosticului cu care se luptă

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Tânărul juca handbal la un club din Timișoara. Cel mai recent meci îl avusese în urmă cu două zile, atunci când colegii, antrenorul și profesorii l-au văzut, fără să știe, pentru ultima dată. Apoi, tânărul avea să-și piardă viața.

„Alexandru era un băiat deosebit, îmi e greu să vorbesc la trecut despre el, iubitor de sport, de colegi, de şcoală. Cel puţin din ce ştim nou, încă de mic, cu karate, apoi handbal karting”, a mărturisit directorul școlii, Nicoleta Niculiță.

Citește și: Care a fost ultima dorință a Dianei înainte să fie răpusă de cancer. Tânăra a închis ochii la doar 28 de ani: „Dumnezeu te ține în brațe acum”

„Era un copil foarte cald şi foarte blând, bun, un sportiv de excepţie  cu şanse foarte frumoase de viitor”, a adăugat profesorul lui de sport.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si