Postarea Alinei Gorghiu se intitulează ”Gratuitatea transportului public sau despre viata scurtă a minunilor din bugete publice”. Alaturi de text, copresedinele PNL a atasat si urmatoarea fotografie:

”Ne-am obisnuit ca PSD să facă minuni. Capacitătile magice ale reprezentantilor PSD se manifestă, de obicei- pură intamplare- in preajma unor sărbători laice, cum ar fi alegerile. Mai ales atunci, PSD transformă apa in bere si aerul in mici.

Minunile nu se opresc aici. Duhul sfant al PSD lucrează zilele acestea la foc automat. Proaspătul primar al Capitalei si seful acestuia de partid au decretat ca locuitorii Capitalei să nu mai plătească transportul public de suprafată. Pană la urmă, nu ne dorim toti să nu plătim nimic, totul să fie gratis? Ce poate fi mai frumos decat să folosesti un serviciu public fără să plătesti? Cine s-ar putea opune unei astfel de idei, atat de generoase, la care nu s-a gandit nimeni in Europa pană acum?”, a scris Gorghiu pe Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Copresedintele PNL precizează că ”PNL va vota impotriva acestei initiative, dintr-un motiv foarte simplu, si anume că minunile nu durează mult”.

”In cazul de fată, efectele sunt nocive pentru toti bucurestenii. Această gratuitate va fi plătită, pană cand se va constata de către toti, falimentul RATB: si de către cei care merg cu autobuzul sau tramvaiul, si de către soferi, pietoni ori bicilisti pentru că toti plătim impozite si pentru că serviciile publice nu pot fi gratuite, intr-o economie functională”, consideră Gorghiu.

”Pomana domnului Dragnea si a doamnei Firea inseamnă, de fapt, autobuze si tramvaie proaste in continuare, inghesuială si mai mare, servicii de si mai slabă calitate si anularea oricărei perspective de modernizare

a transportului in comun”, a mentionat Alina Gorghiu.

Invitată la B1TV, Gabriela Firea a declarat că s-a analizat opţiunea ca RATB să fie gratuit, şi că este realizabilă din punct de vedere economic.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si