Samsung vine cu surprize noi pentru Galaxy S8. La putin timp dupa lansarea modelului S7, deja incep sa apar zvonuri cu privire la noul mod, care poate fi primul Samsung dotat cu doua camere foto si ecran UHD.
Galaxy S8 va folosi un sistem optic cu doua camere foto. Tehnologia presupune realizarea a doua fotografii, una alb negru si alta color, care se combina ulterior, iar din claritatea pozei alb-negru si luminozitatea celei color rezultă o imagine mai buna.
Informaţiile susţin că există şanse ca şi iPhone 7, telefon ce ar urma să fie lansat în toamna lui 2017, ar putea folosi un sistem similar.
Totodată, Galaxy S8 ar urma să fie unul din primele telefoane dotate cu un ecran UHD. Formatul Ultra HD se pare că va fi preferat de Samsung pentru a oferi o experienta mai buna pentru aplicatiile de realitate virtual.
Altfel, pentru ochiul uman nu va fi o diferenta vizibila pe un ecran de aproximativ 5 inch. In schimb, va reprezenta un mare consumator de energie si este interesant de vazut cum va rezolva Samsung aceasta problema, in speta cum va reusi sa ofere o autonomie de macar o zi pe un  telefon cu rezoluţie 4K.
Este asteptat ca următorul model de procesor, Snapdragon 830, sa ofere o eficienta sporita de consum.

Galaxy S8 va folosi un sistem optic cu doua camere foto. Tehnologia presupune realizarea a doua fotografii, una alb negru si alta color, care se combina ulterior, iar din claritatea pozei alb-negru si luminozitatea celei color rezultă o imagine mai buna.Informaţiile susţin că există şanse ca şi iPhone 7, telefon ce ar urma să fie lansat în toamna lui 2017, ar putea folosi un sistem similar.


Totodată, Galaxy S8 ar urma să fie unul din primele telefoane dotate cu un ecran UHD. Formatul Ultra HD se pare că va fi preferat de Samsung pentru a oferi o experienta mai buna pentru aplicatiile de realitate virtual.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Altfel, pentru ochiul uman nu va fi o diferenta vizibila pe un ecran de aproximativ 5 inch. In schimb, va reprezenta un mare consumator de energie si este interesant de vazut cum va rezolva Samsung aceasta problema, in speta cum va reusi sa ofere o autonomie de macar o zi pe un  telefon cu rezoluţie 4K. Este asteptat ca următorul model de procesor, Snapdragon 830, sa ofere o eficienta sporita de consum.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Tech
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si