Doar ca testul a fost efectuat pe doua telefoane. Ambele smartphone-uri au fost introduse in vase cu apa. Primul fost scos dupa o jumatate de ora, insa ecranul nu a mai raspuns la nicio comanda si au aparut linii verzi.

Acelasi lucru s-a intamplat si cu cel de-al doilea telefon, relateaza BBC News. Pe de alta parte, modelele standard Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge, care sunt, de asemenea IP68, nu au suferit deteriorari in aceleasi conditii de testare.

Compania a declarat ca e posibil sa fie vorba despre o defectiune la un telefon, precizand ca a primit foarte putine plangeri, dar ca va investiga problema.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"S-ar putea sa fie o sansa minima ca un dispozitiv defect sa nu fie etans la apa, asa cum ar trebui sa fie", a declarat Samsung.

Modelul Galaxy S7 Active este disponibil din luna iunie in SUA.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si