Daca acest lucru era deja cunoscut, ceea ce nimeni nu stia pana acum e ca aceste alimente trebuie consumate cand au o tenta aurie, nu maronie, si trebuie gatite la temperaturi scazute.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Andrew Tate a fost plasat în arest la domiciliu, iar fratele său, Tristan, a fost pus sub control judiciar. Ce acuzații li se aduc- antena3.ro

"Ca regula generala, trebuie vizata o culoare aurie sau mai deschisa in timpul coacerii, prajirii sau frigerii alimentelor bogate in amidon, precum cartofii, radacinoasele si painea”, precizeaza Agentia guvernamentala pentru standarde alimentare din Marea Britanie (FSA), potrivit sanatatea.ro.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si