Caitlin Nelson a participat duminica la un concurs de mancat clatite care s-a desfasurat in cadrul universitatii la care aceasta era studenta. Din pacate, ceva ce trebuia sa fie amuzant, s-a transformat intr-o clipa intr-o tragedie.
Caitlin s-a inecat in timp ce manca, iar o asistenta medicala a observat-o imediat. Femeia a intins-o pe jos pe tanara si a inceput sa o resusciteze pana la sosirea ambulantei, care a ajuns in 2 minute.

Din pacate, in ciuda eforturilor medicilor, Caitlin a murit.
Organele acesteia vor fi donate pentru a salva alte vieti, exact asa cum tanara si-a dorit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Caitlin ramasese orfana de tata pe cand avea doar 5 ani. Tatal ei a fost politist si a murit in urma atentatelor din 11 septembrie 2001, incercand sa salveze vietile oamenilor nevinovati.
Caitlin facea voluntariat si incerca mereu sa ajute, exact asa cum a facut si tatal sau. Era o tanara extraordinara, iar toti cei care au cunoscut-o au numai cuvinte de lauda la adresa ei.

"Un alt inger s-a dus la Cer si suntem profund indurerati pentru familia lui Caitlin. Nicio familie nu ar trebui sa indure pierderea unui copil, dupa ce a pierdut deja un alt membru in atentatele din 11 septembrie", au declarat apropiatii familiei.
Cu 7 luni inainte de a muri, tanara postase pe pagina sa de Facebook o poza emotionanta cu tatal ei.  

Sursa: New York Post


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si