Tanara din Giyani, Limpopo, a dezvaluit pentru Daily Sun, ca a fost abuzata de pastor timp de 4 luni. Aceasta a dezvaluit ca barbatul a amenintat-o ca o va omori si ca ii ca ucide si familia daca se duce la politie.

"Toata lumea din sat il iubeste, nu stie ca e raul intruchipat. Pastorul mi-a spus ca pentru problemele pe care le aveam trebuie sa merg cu el pe munte si sa ma rog noaptea si dimineata. M-a dus la el acasa si mi-a comandat sa fac sex cu el. Cand l-am refuzat, mi-a spus ca ma va rapi pentru o saptamana", a declarat fata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"A fost o prostie sa am incredere in acest monstru. Sunt foarte furios. Simt ca nu am protejat-o. Mi-a distrus copila si i-a furat demnitatea. Trebuie sa plateasca pentru ceea ce a facut", a declarat tatal tinerei.

Pastorul, in varsta de 24 de ani, a fost acuzat de viol. "Cazul a fost amanat pentru mai multe investogatii, iar suspectul va aparea in fata instantei pe 5 septembrie", au declarat autoritatile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si