Masini de lux, fonduri de investitii, case si terenuri. Cam asa arata declaratiile de avere ale principalilor lideri de pe scena politica. Anul acesta conduce detasat in topul averilor Calin Popescu Tariceanu.

TARICEANU- 7 CASE SI 7 MASINI

Al doilea om in stat, seful Senatului se poate lauda ca este unul dintre cei mai bogati politicieni.

Are 5 apartamente in Capitala, dar si unul in Navodari. Unde mai pui ca are si o casa de vacanta in Snagov. Iar pasiunea pentru masinile de epoca i-a adus 4 exemplare in garaj. Calin Popescu Tariceanu pare a fi si expert in inginerii financiare, cu cei 300 de mii de euro din fonduri de investitii. Si cand esti al doilea, dupa presedinte, ai si un salariu pe masura. Peste 186 de mii de lei a castigat intr-un an presedintele Senatului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

LIVIU DRAGNEA, EXPERT IN IMOBILIARE?

Seful social democratilor nu se pricepe doar la schimbat guverne ci si la investitii imobiliare. Anul trecut a castigat peste 200 de mii de lei din chirii. A mai vandut si un imobil cu peste 600 de mii de lei.  Iar la capitolul bani investiti, Dragnea are peste o suta de mii de euro bagati intr-un hotel din Turnu Magurele.

NICUSOR DAN, DEPUTATUL SARAC

Nicusor Dan de la USR nu prea are cu ce se lauda la capitolul avere. Dar sa nu uitam ca este abia la inceputul carierei politice. Are totusi cumparat un teren de 7000 de metri patrati in Predeal. Ce-i drept  luat cu credite.
Partid mic, salariu mare! Liderul UDMR, Kelemen Hunor incaseaza si salariu de deputat, dar si o indemnizatie de la partid. In total anul trecut a strans 124 de mii de lei.

FOSTUL PRESEDINTE, VIATA LINISTITA

Cand esti fost sef de stat dormi linistit tot restul vietii. Anul trecut Traian Basescu a primit de la stat139 de mii de lei. Fostul presedinte are un apartament, 1 teren, 2 masini si este pasionat de ceasuri. In declaratia de avere Traian Basescu a scris ca are ceasuri de peste 50 de mii de euro. Si ...este si pensionar. A luat anul trecut o pensie de 37 de mii de lei.

Si daca tot vorbim de pensionari...au primit si ei vesti bune. Punctul de pensie a crescut cu 9 procente, ajungand astfel la o mie de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si