Un festival de muzica folk s-a transformat intr-un adevarat camp de lupta dupa ce patru barbati imigranti au incercat sa abuzeze o tanara de 17 ani.



Mai multe cazuri de hartuire s-au inregistrat in ultima perioada in aceasta zona, iar politistii le-au cerut femeilor care au fost abuzate sa se prezinte la declaratii.

Pana la acest moment nu s-au facut arestari, insa politistii suspecteaza un irakian si 3 afgani ca ar fi agresat victimele, una dintre ele avand numai 17 ani.

Potrivit Daily Mail, o multime de peste 1000 de persoane a aruncat cu sticle in politistii care se aflau in misiune sa ii prinda pe agresori. Autoritatile sustin ca grupuri mai mici de imigranti au vandalizat orasul care are 40.000 de locuitori." Se deplaseaza inarmati pe strazi, au cutite si pistoale, gaze lacrimogene".   Seful politiei roaga femeile care au fost agresate in acest weekend sa se prezinte la sectie.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si