Presedintele Aleksandr Vucici nu a fost ranit in acest incident, care a avut loc sambata la Belgrad, unde locuieste, a scris duminica cotidianul proguvernamental Politika.

Ministrul sarb de Interne a confirmat accidentul si a precizat ca, potrivit primelor elemente, nu pare sa fie vorba de un atac care l-a vizat pe Vucici.

”Bineinţeles ca vom examina toate detaliile”, a declarat pentru agenţia de stat Tanjug Nebojsa Stefanovici.

Potrivit presei sarbe, un Bentley cu numere de inmatriculare spaniole a intra cu viteza in vehiculul folosit de Vucici, iar cei trei sarbi de la bordul automobilului Bentley sunt suspectaţi ca au pus in pericol securitatea sefului statului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Cei trei sunt cunoscuţi poliţiei din cauza unor infracţiuni anterioare, scrie presa.

Potrivit cotidianului Blic, vehiculul de lux aparţine unui fost jucator de fotbal, Iviţa Dragutinovici, care juca in Spania, insa acesta nu se aflala bordul vehicului la momentul incidentului.

Presa apropiata lui Vucici scrie ca inamici neidentificaţi comploteaza sa-l asasineze din cauza politicii sale in vederea unui echilibru intre Occident si Rusia.

Insa opozanţi denunţa o propaganda prin care Vucici este prezentat ca o victima, cu scopul de a deturna atenţia de la gravele probleme economice si sociale cu care se confrunta ţara.

Vucici, un fost ultranaţionalist,  se prezinta drept un proeuropean si un reformator.

Citeste si: Secretarul General al NATO dupa al saselea test nuclear al regimului de la Phenian: "Reprezinta o amenintare pentru securitatea regionala si internationala"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si