Compania transmite ca acesta s-a stins din viata in casa lui din Smaland, Suedia, potrivit The Guardian.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Pământul din spațiu: Canale de maree au lăsat dâre adânci printre insulele preferate de pirați din Bahamas- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

„Fondatorul IKEA si Ikano, si unul dintre cei mai buni antreprenori ai secolului 20, Ingvar Kamprad, s-a stins din viata, din cauze naturale, in casa sa din Smaland, Suedia, in data de 27 ianuarie”, a transmis compania.

Firma sa are acum 190.000 de angajati in intreaga lume si genereaza o cifra anuala de afaceri de 38 de miliarde de euro.

Citeste si: Acesta este cel mai scump zbor din lume! Bogatii dau o gramada de bani ca sa calatoreasca in conditii regesti: "Este o experienta deosebita"

Miliardarul avea reputatia unui om care traieste modest si economiseste mult, iar el sustine ca aceasta este una dintre principalele calitati care l-a ajutat sa transforme IKEA intr-unul dintre cele mai cunoscute si de succes branduri din lume. De asemenea, acesta se imbraca de la magazine second-hand, potrivit Ziarul Financiar.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si