Berbec- Intre 22 si 23 iulie Soarele va trece din Zodia Racului în cea a Leului. O veste foarte buna pentru voi, nu o ratati! Intrarea Soarelui intr-o Zodie de Foc este de bun augur pentru creativitate, pentru intuitie, pentru relatiile de suflet si pentru relaţia cu copiii din dotare. O veste mai puţin bună este dată de faptul că Mercur va intra în mişcare retrogradă tot în Leu, pe data de 25 iulie, atenţie mare la deplasări! 
 
Taur- Intrarea Soarelui in Leu este de bun augur pentru atmosfera in familie.
Se reintorc pe plaiurile natale copii din probegie, in concediu. Sfatuiti-va copiii sa sofeze prudent, ca Mercur Retrograd poate predispune la accidente. Cum Dharma este in Leu, în unele cupluri pot izbucni certuri, nu chiar din senin!...  Sunt problemele nediscutate in trecut. Sfatuit-va cu cineva apropiat sau cu specialisti.
 
Gemeni- Patronul vostru astral Mercur, care intra in miscare retrogradă va poate defecta calculatoarele, electronicele. Atentie daca va pregatiti sa plecati la drum!  Marte Retrograd vă poate zăpăci să uitaţi actele sau biletele acasă. Asta, ca să nu vă întoarceţi din drum. Verificaţi apa, lumina, gazele şi încuiaţi bine uşa, că e sezonul în care hoţii sparg casele dvs. Revedeţi acum şi locurile copilăriei voastre.
 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si