Fotbalistul Luka Modric risca inchisoarea, dupa ce un tribunal din Croatia a respins acuzatia de sperjur, in procesul in care acesta este implicat, scrie BBC. 
 
Mijlocasul celor de la Real Madrid a fost acuzat de marturie mincinoasa in procesul lui Zdravko Mamic, dupa ce a fost interogat cu privire la transferul sau la Tottenham, din anul 2008.  Apelul facut de avocatii lui Modric in acest dosar nu s-a finalizat, dar judecatorii au decis ca acuzatia de sperjur este "prematura".
 
Fotbalistul Luka Modric este acuzat ca a semnat o clauza in contractul cu Dinamo Zagreb, dupa ce transferul la Tottenham a fost finalizat. De cealalta parte, Modric sustine ca a semnat clauza in iulie 2004, insa procurorii il contrazic si spun ca si-ar fi schimbat discursul in favoarea lui Mamic. Mamic si alti trei oficiali ai echipei Dinamo Zagreb au fost condamnati la inchisoare pentru delapidare. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si