Eşti adeptul telefoanelor cu Android? Dacă da, ţi-am pregătit un top al celor mai vândute telefoane cu Android, din online, în anul 2018. Printre telefoanele care s-au bucurat de succes anul acesta se numără modele ale unor brand-uri de renume precum Samsung sau Huawei, însă şi nume mai noi, care încep să-şi facă loc pe piaţa atât de ofertantă a comunicaţilor.

În topul preferinţelor de anul acesta a fost telefonul Asus Zenfone 4 Max. Lansat anul trecut în luna septembrie, telefonul a devenit foarte popular datorită preţului accesibil şi calităţii pe care o oferă.

Recenziile acestui telefon sunt foarte bune, majoritatea consumatorilor fiind mulţumiţi de funcţionalitatea sa, rapiditatea cu care se mişcă aplicaţiile, calitatea fotografiilor şi durata bateriei (bacteria de 5000 mAh care oferă pe deasupra şi funcţia de Power Bank).
Asus Zenfone 4 Max vine cu un ecran de tip IPS de 5.5 inchi (aproape 14 cm), rezoluţie de 1280 x 720 pixeli şi un procesor Octa Core. Are 3 GB de RAM, 32 GB de spaţiu de stocare şi un slot dedicat pentru card microSD de până la 256 GB. Sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat cu Asus ZenUI 4.0 îi conferă acestuia o autonomie foarte bună, culori plăcute şi luminozitate ridicată.

Al doilea cel mai vândut telefon este Huawei P20 Lite. Ceea ce-l face atât de dorit sunt preţul accesibil precum şi o serie de caracteristici îmbunătăţite: bateria cu o durată ridicată, reglarea intensităţii luminii display-ului în funcţie de lumina de ambianţă, memoria internă de 64 GB, camera.

La acestea se adaugă design-ul compact (ecran de tip LCD touch-screen, cu o rezoluţie de 2280 x 1080), sistemul Android şi aplicaţiile proprii. Noua versiune EMUI 8.0, a telefoanelor Huawei, dispune de o interfaţă fină care utilizează inteligenţa artificială pentru optimizarea vitezei şi performanţei şi menţinerea rapidităţii telefonului.

Podiumul este încheiat de telefonul Huawei Mate 10 Lite (varianta black) care se descurcă foarte bine în ceea ce priveşte rata de răspuns şi durata de viaţă a bateriei (baterie de 3340 mAh care îţi garantează până la 2 zile de utilizare).

Acesta este primul telefon smart cu 4 camere foto, 2 pe faţă şi 2 pe spate, un ecran de 5.9 inchi (aproape 15 cm) FullView şi rezoluţie HD care oferă experienţe de vizualizare uimitoare, indiferent de activităţile pe care le desfăşori. Pe acest dispozitiv poţi rula 2 aplicaţii în acelaşi timp datorită raportului ecran/corp de 83% al display-ului FullView. Are un design elegant şi cele mai bune setări pentru fotografii de efect.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Topul continuă cu telefonul Samsung Galaxy A5 (2017) care impresionează prin designul elegant şi simetric, spatele acestuia fiind realizat din sticlă rezistentă şi ecran de dimensiune optima (5.2 inchi). Camera de 16 MP promite fotografii clare şi detaliate, cu filtre presetate pentru a îmbunătăţi calitatea fotografiilor tale. Rezistenţa la apă şi praf, te salvează din situaţii neprevăzute, iar bateria îţi permite o utilizare intensă a acestuia.

Telefonul Huawei P9 Lite 2017, deşi a fost lansat anul trecut, încă se mai bucură de apreciere. Nici nu ar fi avut cum să treacă neobservat date fiind designul său elegant (este conceput dintr-un material foarte rezistent, cu o greutate de doar 147 grame), sticla 2.5D care se regăseşte pe faţa şi spatele lui, procesorul Kirin Octa Core şi memoria RAM de 3GB. Toate acestea îl fac un telefon performant, care e capabil să-ţi ofere experienţe uluitoare.

Telefoanele Huawei deţin monopolul în acest top, următorul în preferinţele românilor fiind modelul Huawei Y6 2017. Ca şi la celelalte telefoane Huawei prezentate anterior acesta are o baterie puternică (3000 mAh), cu autonomie de o zi şi jumătate, tehnologie de economisire a bateriei, camera de 8 MP pe spate, cu diafragmă F2.0 cu dual flash, pentru poze mai luminoase, şi cea frontală de 5 MP care îţi va sta la dispoziţie pentru cele mai reuşite selfi-uri. Procesorul Cortex- A53 îţi permite să lucrezi, să faci streaming şi să te joci. Cu 16 GB spaţiu de stocare şi posibilitatea de extindere cu un card SD de 128 GB, ai libertatea de a-ţi salva toate melodiile preferate.

Samsung revine în topul celor mai vândute telefoane cu modelul Galaxy J5 2017. Deşi este un telefon mai ieftin, Samsung îşi păstrează poziţia de leader în domeniul comunicaţiilor la capitolul calitate. Acesta are un ecran rezistent, un design ce beneficiază de o carcasă metalică închisă perfect şi un display generos protejat de sticlă 2.5D. Camera este îmbunătăţită, în comparaţie cu modelul anterior, astfel că ambele camera reproduc imagini cu o luminozitate şi rezoluţie mai mare, chiar şi în condiţii de lumină scăzută. Alte caracteristici sunt amprenta digitală, spaţiul destinat stocării fişierelor şi aplicaţilor tale, stocarea cloud (facilitează back-upul) sau comutarea între ecranele Home şi Apps.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Acest top este încheiat de 2 telefoane din gama Huawei, Huawei P9 Lite Mini şi varianta pe albastru Huawei Mate 10 Lite. Huawei P9 Lite Mini are un display IPS LCD HD, de 5 inchi, cu o rezoluţie FullHD, o baterie de durată şi un preţ foarte accesibil şi bun pentru designul său elegant. De altfel este dotat cu o camera principală are de 13 MP, cu autofocus şi cameră secundară de 5 MP, capturile realizate cu acest model fiind destul de mulţumitoare.

Topul de mai sus s-a bazat pe vânzările realizate în ultima lună pe site-ul altex.ro. Dacă eşti în căutarea unui telefon smart şi încă nu te-ai decis la o variantă din cele prezentate mai sus te invităm pe site-ul altex.ro, categoria Telefoane şi Tablete pentru a accesa întreaga ofertă!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si