Un şofer de camion a observat, aproape de miezul nopţii, maşina avariată lângă un loc de parcare de pe Autostrada 1 (A1), în apropiere de Fabro. Mai mult, persoana de la volan încerca să plece cu automobilul, dar nu reuşea.

În acel moment, a sunat imediat la numărul de urgențe şi apoi a mers să vadă despre ce e vorba. Așa a descoperit că la volanul autoturismului avariat, marca Saab, era o femeie, iar pe bancheta din dreapta o pisică, în cuşca ei.

Poliţiştii din Orvieto, care au ajuns foarte repede la locul incidentului, au reuşit să blocheze autoturismul, mai ales că femeia era vizibil tulburată, scrie Observator TV, care citează Orvietosi.it.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

A fost chemată şi o ambulanță, care a dus-o pe româncă la spital, unde medicii au depistat că era pozitivă la substanţe toxice. Astfel, a fost salvată de la moarte, iar după două zile a fost audiată.

Cu acest prilej, tânăra le-a povestit agenţilor că i-a murit soțul de curând şi a intrat în depresie. Nu a mai suportat durerea, pentru că nu putea să trăiască fără bărbatul ei şi s-a decis să se sinucidă.

Astfel, a înghiţit un pumn de pastile antidepresive, a pus pisica în cuşca ei şi a luat-o cu ea, apoi a pornit pe autostradă, sperând că va adormi de la pastile şi maşina va intra fatal într-un parapet, sau va fi lovită de un camion.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si