Recent, concurenta a publicat pe Instagram un mesaj prin care îi prezintă dragoste și regretul său. Însă, ce le-a atras atenția internauților a fost fotografia care însoțea mesajul.

În imaginea cu pricina, Roxana avea mai multe vânătăi pe mana stângă. Speculațiile nu s-au lăsat prea mult așteptate, iar mai mulți prieteni virtuali au întrebat-o dacă Andy este cel care a lovit-o, speculând că sărutul concurentei cu Alexander, participantul din Grecia de la Puterea Dragostei, ar fi fost motivul agresiunii.

Citeste si: None, înapoi la Puterea Dragostei!? Voturile sunt împărțite

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: ANM: Avertizare de cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi municipiul Ilfov. Populația, sfătuită să ia măsuri- wowbiz.ro

Evident, acestea sunt doar niște speculații, singura care poate face lumină în acest caz este Roxana. Concurenta nu a răspuns comentariilor răutăcioase și i-a lăsat pe admiratori să creadă ce vor.

"Aia de pe mana e o vanataie? Esti bine?", "Ce ai pe mana Roxi? Esti vanata!?🙄", "poate s-a lovit", "Ce-ai patit la mana?!", "Andy a învinețit-o că s-a pupat cu grecul", sunt doar câteva dintre mesajele postate de admiratorii emisiunii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si