Maria Louise Warne a rămas virgină până la vârsta de 51 de ani. A fost căsătorită de două ori, iar mariajul ar fi trebuit să se consume, însă în spatele acestui lucru există, de fapt, alte motive bine întemeiate pentru ca femeia nu a întreținut relații sexuale.

Citeste si: Adolescentă din Reșița cautată cu disperare

Citeste si: VIDEO| Tanar salvat de pompieri din mijlocul flacarilor

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La vârsta de 51 de ani, femeia a reușit să simtă pentru prima oară ce înseamnă dragostea carnală, astfel că primul contact l-a avut cu un partener care a rămas mut de uimire când a aflat că iubita lui e virgină.

Citeste si: Cinci militari români au fost răniţi în Afganistan

Citeste si: VIDEO| Tornada ucigasa in SUA. Imagini incredibile

„Mi-am întâlnit al doilea soţ, Carol, în 1982. Avea 47 de ani, mai în vârstă cu 22 de ani decât mine, căsătorit şi tatăl a două fete. Eu aveam 25 şi credeam că lucrurile vor fi foarte picante pentru noi ca proaspăt căsătoriţi, însă realitatea era alta.

Nimic nu era reciproc. Mă simţeam folosită şi neiubită. Credeam că e ceva în neregulă cu mine. Chiar mai rău, în public se prefăcea că nu putem sta departe unul de celălalt. Eram o soţie sexy. Prietenii lui obişnuiau să glumească”, a povestit femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si