Asa arata raiul oricarui copil de gradinita. Departe de zgomot si poluare, cei mici se joaca nestingheriti in salbaticia padurii si- totodata- invata tainele naturii si se bucura cu adevarat de copilarie.

Pe Sasa il gasim catarat in copac, dupa ce- impreuna cu ceilalti colegi- a hranit animalele domestice.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cu ajutorul acestor mini trasee de aventura, cei mici deprind rapid tainele atentiei si ale echilibrului. Fiecare pas este strict supravegheat de specialisti.

Conceptul gradinitei din padurea Baneasa este inspirit din strainatate, unde aproape toate activitatile se petrec in aer liber, incepand de la orele educative si pana la servirea mesei. Din aprilie si pana in octombrie, toate activittaile de aici se desfasoara in aer liber.

Curtea gradinitei deste impartita in 15 colturi. Fiecare are profil diferit, pentru a asigura dezvoltarea tuturor tipurilor de inteligenta.

Deja doua generatii au facut aici gradinita, iar acum sunt 150 de prescolari inscrisi cu doi ani inainte sa inceapa cursurile.

Citeste si: VIDEO| Școala unde cursurile sunt o plăcere. Elevă: „E mult mai ușor, nu e așa stresant”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si