Poliţistul a ajuns la Craiova, în jurul orei 19.00. El s-a împușcat în cap, duminică după-amiază, într-un apartament din Caracal.

Surse judiciare spun că Ion Alexandru Badiu era în apartamentul respectiv cu soţia şi fratele acesteia. Poliţistul s-ar fi certat cu femeia, înainte de tentativa de suicid.

Asupra bărbatului s-au efectuat manevre de resuscitare de către paramedicii SMURD, apoi fiind predat unui echipaj al Ambulanței, cu medic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Șocant! O altă victimă a lui Dincă rupe tăcerea: ”M-a violat când aveam 9 ani”

Ion Alexandru Badiu era ajutor de şef de post la Postul de Poliţie Corbu. El fusese transferat de aproximativ o lună de la IPJ Timiș.

Badiu se căsătorise recent și, potrivit unor surse, avea certuri dese cu soția. Acesta se pare că ar fi şi motivul gestului său.

Aceleaşi surse susţin că locuinţa în care a încercat să-şi pună capăt zilelor aparţinea socrilor săi.

Citeste si: Un poliţist s-a împuşcat cu arma din dotare într-un apartament din Caracal. Este în stare gravă

”Precizăm că polițistul era angajat al IPJ Olt de o lună. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Sursa: gazetanoua.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si