În judeţele Caraş-Severin şi Timiş, se vor semnala intensificări temporare ale vântului, cu viteze la rafală care vor atinge local 55...75 km/h, iar la peste 1800 m în judeţul Caraş-Severin, vor fi rafale de 90...100 km/h.

Conform meteorologilor, în zona de munte a judeţelor Braşov şi Sibiu, peste cota 1800 m, sunt prognozate intensificări temporare ale vântului ce vor atinge la rafală 90 km/h.

Citeste si: VIDEO| Bilanț de Black Friday! Românii au făcut cumpărături record

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Zi neagră pe șoselele din România! Accidente în lanț

Citeste si: VIDEO| Pregătiri intense pentru 1 decembrie! Hotelierii au grija ca totul să fie gata

Tot în zona de munte, la peste 1800 de metri, în judeţele Argeş, Prahova şi Dâmboviţa, avertizarea menţionează vânt puternic cu rafale de 90...100 km/h, îndeosebi la peste 2000 m.

Intensificări temporare ale vântului ce vor atinge la rafală 90-100 km/h sunt anunţate şi în zona montană a judeţelor Gorj şi Vâlcea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si