„Două cranii şi fragmente osoase de natură umană au fost găsite pe un câmp în comuna Brâncoveni, în acest caz fiind dispusă efectuarea unei expertize antropologice, a anunţat, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile! Ce a spus soția lui Gheorghe Dincă despre ce a făcut cu adevărat în casa groazei în momentul în care a revenit în țară! 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Totodată, a fost deschis un dosar penal având ca obiect infracţiunea de omor calificat, comisă asupra a două sau mai multor persoane”, se mai precizează în comunicat.

Citeste si: Noul avocat al familiei Luizei Melencu, despre Gheorghe Dincă ”Va fi omorât în închisoare”

Cele două schelete au fost transportate către IML pentru a verifica cum s-a întâmplat tragedia și de cât timp au fost îngropate scheletele, conform antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si