Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au descoperit ceaune întregi cu diferite preparate care erau un pericol uriaş pentru clienţi. Ceafa afumată, jambonul, slănina, pastrama, cârnăciorii şi murăturile erau pregătite pe trotuar, apoi erau acoperite cu saci menajeri.

Citeste si: Constanţa: Activitatea a trei comercianţi de la un târg de Crăciun, oprită temporar de Protecţia Consumatorului; comisarii au dat amenzi de 18.000 de lei şi au retras peste 300 de kilograme de alimente- FOTO, VIDEO

Dezastru fără margini la Târgul de Crăciun din Constanţa. Zeci de preparate gătite pe trotuar

Inspectorii au recurs la un gest neașteptat pentru a se asigura că astfel de mâncăruri nu vor mai ajunge la consumatori, așa că au distrus sute de kilograme de carne cu clor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariție hilară: un tată care venea acasă cu sicriul fiului său a coborât din mașină și s-a făcut nevăzut

Dezastru fără margini la Târgul de Crăciun din Constanţa. Zeci de preparate gătite pe trotuar

„Nu pot fi preparate şi depozitate mâncăruri pe trotuar. Cortul în care se gătea avea condiţii greu de imaginat, iar produsele erau expuse în bătaia vântului şi a prafului.”

a transmis şeful Protecţiei Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu.

Autoritățile au găsit în bucătăriile improvizate, unde nu se respecta nicio normă de igienă, un teanc de etichete pe care vânzătorul trecea orice termen de valabilitate din pix.

Dezastru fără margini la Târgul de Crăciun din Constanţa. Zeci de preparate gătite pe trotuar

Citeste si: Slănină cu ceapă. Ce se întâmplă cu corpul tău dacă faci această combinație

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au distrus 300 de kilograme de carne şi au dat amenzi de 18.000

de lei după ce au aflat că producătorii nu era producători reali. Trei dintre comercianții prezenți la târg și-au închis tarabele după ce carnea a fost găsită în condiţii insalubre. Era depozitată în spatele căsuţelor, scrie observator.tv.

Luna aceasta, inspectorii vor continua să controleze toate târgurile de Crăciun din ţară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si