Noul coronavirus a făcut ravagii pe tot globul.Oamenii mor pe capete, iar medicii nu știu cum să se mai lupte cu virusul ucigaș care dă bătăi de cap omenirii. Bilanțul negru crește de la o zi la alta în toate statele lumii și pare să nu se oprească deloc. Una dintre cele mai afectate zone în momentul de față este și New York, unde autoritățile susțin că nu mai există locuri în morgi și spitale pentru victimele pandemiei de coronavirus.

Anunțul care a șocat o lume întreagă

Anunțul a venit din partea consilierului Mark Levine, care a declarat că persoanele răpuse de COVID-19 vor fi îngropate temporar în parcuri. De asemenea, el a explicat că vor fi săpate câte zeci gropi în linie.

Citeste si: VIDEO- Se gasesc din nou masti in farmacii! Cat costa una si cate poti sa cumperi

Anunțul care a șocat o lume întreagă. Oamenii morți din cauza covid-19 vor fi îngropați în parcuri: „Nu mai e loc în morgi”

„În scurt timp, vom începe înmormântărle temporare ale victimelor pandemiei de coronavirus în parcurile din New York (da, ați citit bine). Vor fi săpate câte zece gropi în linie. Această decizie a fost luată pentru a evita scene precum cele din Italia, acolo unde Armata a fost obligată să recupereze cadavre din biserici sau chiar de pe străzi”, a declarat Mark Levine.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Panică la Spitalul Universitar din București. 35 de cadre medicale şi 75 de pacienţi au fost confirmaţi cu coronavirus până în prezent

Citeste si: Alte şase decese ale unor persoane infectate cu coronavirus. Bilanţul a ajuns la 168 în România

Citeste si: Coronavirus continuă să facă ravagii în lume. Numărul deceselor este uluitor

Primarul Bill de Blasio susține că această decizie este una temporară, potrivit presei internaționale. „Vorbim despre înmormântări temporare pentru a ne putea ocupa de fiecare familie în parte mai târziu. Nu voi intra în detalii pentru că nu cred că este un subiect despre care să discutăm", a precizat el.

În momentul de față, New York înregistrează 2.470 de decese și peste 65.000 de cazuri confirmate cu COVID-19.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si