Liberarul Jenor Beudean a făcut valuri în 2016, când a bătut o femeie în plină stradă. Soțul femeii agresate a făcut publice fotografiile în care Beudean era surprins agresând-o pe partenera sa de viață. Tot acesta a explicat pe larg incidentul.

„Pe data de 14 iunie 2016, in jurul orei 16:00, sotia mea se afla in Bistrita, pe Bulevardul Independentei, la trecerea de pietoni semaforizata, in zona BIG si dupa ce semaforul a aratat culoarea verde s-a angajat in traversare pe zebra.

Dupa ce a facut cativa pasi, un autoturism marca Toyota a venit in viteza, in ciuda culorii rosii a semaforului (pentru sofer). Evident ca sotia mea s-a speriat pentru ca putea fi accidentata si a lovit cu piciorul in masina respectiva. Soferul a injurat-o si fiecare si-a continuat drumul. Sotia mea a traversat intr-un final, dupa momentul de spaima, si a continuat sa mearga in partea dreapta, pe Bulevardul Independentei.”, a explicat bărbatul.

Jenor Beudean
Jenor Beudean apare pe afișul electotral care anunță că va candida la primărie

Citeste si: Ce bogat era primarul care a murit cu două zile înainte de alegeri! Fost șef la ISU Botoșani, Radu Anton primea o pensie uriașă de la Ministerul de Interne! EXCLUSIV

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arată buletinul de vot la Alegerile Locale 2020 FOTO

Citeste si: Harta completă a secțiilor de votare din București. Unde poți vota la Alegerile Locale 2020

Cand a ajuns la trecerea de pietoni de pe strada Solomon Halita, acelasi autoturism care trecuse pe culoarea rosie a oprit chiar pe trecerea de pietoni, soferul s-a dat jos si a lovit-o pe sotia mea peste fata, a bruscat-o, i-a rupt maieul si a agresat-o verbal.

Sotia mi-a spus ca, textual, “s-a pisat pe ea durere si spaima” atunci cand bestia a lovit-o si nu a fost metafora. Ticalosul a continuat violent, a incercat sa o oblige pe sotia mea sa se urce in masina lui, insa sotia mea s-a opus si a incercat sa sune Politia apeland numarul de urgenta 112.”, a  mai relatat acesta.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Jenor Beaudean
Jenor Beaudean a fost fotografiat atunci când a agresat-o pe femeie

După incident, Jenor Beudean a primit o funcție de conducere în PNL

"Imi pare rau, sincer, regret incidentul, dar mai bine trebuia sa imi multumeasca ca a ramas cu viata, decat sa imi dea cu piciorul in autoturism. am facut o plangere doamnei si din inregistrarile trimise de Politia Romana se vede ca este vinovata pentru trecerea pe culoarea rosie si lovirea autoturismului", a spus Jenor Beudean. Femeia l-a dat în judecată pe Beudean, pentru lovire și alte violențe.

Judecătorii de la Judecătoria Bistrița l-au achitat pe Beudean, în august 2020, cu puțin timp înainte ca acesta să anunțe că va candida. 

La momentul agresiunii, Beudean a fost exclus din PNL, dar presa locală a relatat că acesta a fost reprimit în partid după doar 6 luni. Mai mult, i s-a dat și funcția de secretar general adjunct al PNL Bistrița. Acum, Beudean va candida pentru funcția de primar al localității Șieu-Odorhei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si