Medicii lui Donald Trump au precizat că nivelul de oxigen al președintelui a scăzut în ziua precedentă şi, prin urmare, liderul american urmează în prezent un tratament cu steroizi.

Aceasta a fost a doua scădere a nivelului de oxigen de când preşedintele s-a îmbolnăvit de COVID-19, dar medicii sunt de părere că liderul SUA ar putea fi externat în cursul zilei de luni.

Donald Trump, vizită în afara spitalului

Președintele american a fost filmat într-un SUV negru, în care se mai aflau cel puţin alte două persoane. Preşedintele şi-a salutat din maşină susţinătorii şi s-a întors la spital.

Trump este internat în spital cu Covid, dar încă nu ia în serios pandemia, titrează CNN. Ieșirea de paradă a lui Donald Trump în fața Centrului Medical Militar Național Walter Reed, pentru a-și saluta susținătorii, riscă să-i expună pe agenții serviciului secret care s-au urcat în SUV-ul blindat al președintelui.

Potrivit CNN, plimbarea lui Trump cu mașina a însemnat o nouă ignorare a recomandărilor guvernamentale pentru a opri răspândirea virusului care a infectat 7 milioane de americani și a ucis 209.000 de concetățeni. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Casa Albă depune eforturi să minimizeze gravitatea bolii lui Trump

Echipa medicală a lui Donald Trump a oferit publicului duminică mai multe informaţii despre starea preşedintelui, spunând că acesta a primit vineri oxigen suplimentar timp de aproximativ o oră ca urmare a înregistrării unei scăderi a nivelului de oxigen.

Mai târziu în cursul aceleiaşi zi, Donald Trump a fost transportat de la Casa Albă la centrul medical Walter Reed din Bethesda, în apropiere de Washington.

Preşedintele nu mai suferă de febră de vineri dimineaţa, a declarat echipa medicală într-un briefing de presă în faţa spitalului militar. Casa Albă depune eforturi să minimizeze gravitatea bolii lui Trump, este de părere CNN. 

Sursa: CNN, Agerpres


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si