Estelle Wignall este mama din Anglia care trăiește un adevărat coșmar. La vârsta de 22 de ani, aceasta a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Imediat după primirea veștii șocante, medicii britanici i-au extirpat o tumoare de „mărimea unui pepene”. La scurt timp după ce cadrele medicale i-au spus că „nu există semne” de recidivă a cancerului,  în luna noiembrie a anului trecut, Estelle a fost diagnosticată cu cancer pentru a doua oară.

Tragedia unei tinere mame din Marea Britanie. La 27 de ani a aflat că mai are doar doi ani de trăit: ,,Am ştiut că ceva nu era bine”

Citeste si: VIDEO| Două trenuri s-au ciocnit în Marea Britanie. Care este bilanțul victimelor

Boala s-a răspândit rapid la plămâni şi pelvis, medicii dându-i vestea tristă: Estelle mai are doi sau trei ani de trăit. Tâmăra mamă a făcut şase runde de chimioterapie și a suferit două intervenţii chirurgicale majore. În prezent, femeia își dorește să urmeze un tratament și înafara granițelor Marii Britanii.

Tragedia unei tinere mame din Marea Britanie. La 27 de ani a aflat că mai are doar doi ani de trăit: ,,Am ştiut că ceva nu era bine”

Estelle, Mike și fiica lor, Brooke

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: O nouă apariție a Reginei Elisabeta a II-a după ce a ieșit din spital

Estelle este mama unei fetițe și locuiește în Hindley, Wigan. Aceasta încearcă să strângă suma de 15.000 lire sterline prin intermediul fundaţiei Go Fund Me.  Suma aceasta îi este necesară pentru a urma tratamente alternative la mai multe centre de cancer din Mexic și Texas.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Un român a intrat cu maşina în coloana oficială a lui Joe Biden, la Roma

Estelle își dorește să trăiască pentru fetița sa

Mama a povestit îndurerată prin ce a trecut de la primul diagnostic al medicilor: „Am fost diagnosticată pentru prima dată la doar 22 de ani, după ce stăteam pe jos pe podeaua dormitorului meu de durere. Pur și simplu nu mă puteam mișca și am fost dusă de urgență la spital unde au crezut prima dată că am boală inflamatorie pelviană. M-am dus la farmacie să-mi iau medicamentele și luasem un prospect despre cancerul ovarian. M-am dus acasă, l-am citit și i-am spus mamei că știu că asta am. Am avut toate simptomele de pe prospect. Trei luni mai târziu, o scanare a arătat că aveam o tumoră mare, de mărimea unui pepene verde, care a fost apoi îndepărtată”.

Părea că totul a arevenit la normal după ce tumoarea a fost îndepărtată, însă vestea tulburătoare că boala a recidivat, a creeat dezechilibru în viața lui Estelle. Medicii i-au spus că tumorea a revenit în ovare și că aceasta s-a extins la plămâni și pelvis. La scurt timp după ce a fost la un control la medicul de familie, în luna noiembrie a anului trecut, Estelle a fost trimisă în regim de urgență pentru o ecografie.

Ecografia a scos la iveală o tumoare neregulată de până la 12 cm.

Tinerei mame i s-au alocat investigații suplimentare. La scurt timp, aceasta a fost diagnosticată pentru a doua oară cu cancer ovarian în stare avansată. Boala i-a afectat ficatul și plămânii.

În cursul acestui an, Estelle a suferit două intervenții chirurgicale majore. Medicii i-au îndepărtat plămânul stâng, dar și o mastectomie. Femeia e de părere că al doilea diagnostic ar fi putut fi pus mai devreme.

Citeste si: Furt ca în filme: Italienii care au câștigat titlul mondial la urmărire pe pistă, au rămas fără biciclete a doua zi

Diagnosticul putea fi dat înainte ca boala să-i afecteze plămânii

De pe patul de spital, Estelle a declarat că:  „Nu vreau ca nimeni altcineva să treacă prin asta. Îmi cunoșteam propriul corp și știam că ceva nu este în regulă. În câteva luni de la îndepărtarea primei tumori, am început să am din nou toate simptomele și am simțit că ceva nu este în regulă. În momentul în care a fost diagnosticată, la 16 luni după prima mea programare, era deja în creștere și agresivă și se răspândise la plămâni și pelvisul meu. Mi-a fost teamă că nici măcar nu voi mai apuca Crăciunul de anul trecut cu partenerul și fetița mea.

Nu pot trece din nou prin chimioterapie agresivă și am căutat tratamente alternative în străinătate, inclusiv chimioterapie și imunoterapie cu toxicitate scăzută. Există și studii în Texas care nu sunt disponibile în altă parte. Sunt disperată să merg în altă parte și să încerc alte opțiuni. Am atât de multă putere de luptă în mine și vreau să încerc toate opțiunile mele în acest moment, nu îmi pot imagina viața fără familia mea”.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Ultimii patru ani au fost un coșmar pentru Estelle, dar și pentru partenerul ei, Mike și fiica sa, Brooke, care are doar 18 luni.

Tragedia unei tinere mame din Marea Britanie. La 27 de ani a aflat că mai are doar doi ani de trăit: ,,Am ştiut că ceva nu era bine”

Estelle și Mike în ziua nunții

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Fiică de ambasador, decapitată de cel căruia i-a refuzat cererea în căsătorie

Tragedia unei tinere mame din Marea Britanie. La 27 de ani a aflat că mai are doar doi ani de trăit: ,,Am ştiut că ceva nu era bine”

Estelle, Mike și fiica lor, Brooke

[Sursa foto: Facebook]
 

Citeste si: Un român și-a ucis iubita cu foarfeca. El nu era de acord ca femeia să se tundă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si