Volodimir Zelenski  a făcut o serie de declarații, noaptea trecută, și a transmis un mesaj pentru mamele soldaților ruși. Președintele din Ucraina le cere femilor să nu îi lase pe tineri în război.

Citeste si: Preşedintele american Biden blochează importurile de votcă, diamante şi fructe de mare din Rusia

Volodimir Zelenski, mesaj pentru mamele soldaților ruși din Ucraina

Președintele din Ucraina este din ce în ce mai activ pe paginile de socializare. De această dată, Volodimir Zelenski a ținut să le adreseze un mesaj femeilor din Rusia care au copiii gata de război. Liderul le cere acestora să nu îi lase pe tineri să se implice în atacurile din țara vecină.

Citeste si: O ucraineancă a mers 17 kilometri cu câinele său bătrân pe umăr: „Nu l-am putut abandona. Face parte din familie”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Ursula von der Leyen anunță noi sancțiuni pentru Rusia: Acestea vor izola şi mai mult Rusia de sistemul economic global

„Vreau să mă adresez din nou mamelor ruse. În special mamelor recruţilor. Nu vă trimiteţi copiii la război într-o ţară străină”, a mărturisit Volodimir Zelenski.

Ce declarații a făcut președintele din Ucraina

Volodimir Zelenski și-a exprimat îngrijorarea și cu privire la situația actuală din Ucraina. Președintele susține că armata va lupta în continuare pentru țară, chiar dacă nu și-a dorit acest război sângeros.

Citeste si: VIDEO |Președintele Ucrainei: „Am ajuns la un punct de cotitură strategică. Ne aflăm pe drumul spre victorie”

Citeste si: Blestemul care s-a abătut asupra familiei lui Putin. Totul despre frații lui, dar și despre momentul în care mama lor a fost aproape îngropată de vie

„Verificaţi unde este fiul dumneavoastră. Şi dacă aveţi cea mai mică bănuială că fiul dumneavoastră ar putea fi trimis la război împotriva Ucrainei, acţionaţi imediat pentru a împiedica uciderea sau capturarea lui"", a adăugat acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si