Nici să își plângă soarta, în fața caselor abia distruse, nu sunt lăsați oamenii din Ucraina. Bombe și rachete  sunt lansate peste ei zi și noapte, iar, uneori, abia reușesc să intre în adăposturi.

Gravida salvată din bombardamente a pierdut lupta pentru viață

În Mariupol, autoritățile anunță că gravida salvată inițial, pe 9 martie, după distrugerea maternității cu bombe rusești, a pierdut lupta pentru viață.

Medicii și asistentele au făcut tot ce era omenește posibil, în condițiile crude pe care le au, dar nu au reușit să salveze nici copilul, nici mama.

Citeste si: Situaţie disperată la Mariupol. Oraşul este pe punctul de a rămâne fără rezerve de hrană şi apă

În timp ce Rusia încă mai neagă că, în clădirea maternității bombardate în Mariupol, erau internate gravide, medicii și asistentele plâng ori de câte ori reușesc minunea de a salva o viață, printre rachete, ascunși în buncăre.

Un bloc de 9 etaje a fost bombardat

Drame cutremurătoare sunt și în capitala Kiev. Un bloc de 9 etaje a fost bombardat în această dimineață și nimic nu anunța atacul, care a venit de sus, dintr-un avion rusesc de luptă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Kievul va cere în cadrul negocierilor un armistiţiu „imediat” şi retragerea forţelor ruse din Ucraina

Serviciile de urgență ucrainene anunță că cel puțin un om a murit, iar 12 au fost răniți în acest atac. Bilanțul este încă provizoriu, pentru că salvatorii reușesc să mai scoată supraviețuitori din blocul bombardat.

Citeste si: EXCLUSIV! Miniștrii de externe ai Rusiei și Ucrainei dau startul negocierilor care ar putea opri războiul! Cristian Pârvulescu, politolog: „Vladimir Putin negociază ieșirea doar prin poziții de putere”

În orașul Irpin, de lângă Kiev, o mamă și fiul ei, uciși de un tanc rusesc, au fost îngropați lângă blocul în care locuiau! „Zboară, îngerule... cu mami de mână!" le-au scris la mormânt, cei care îi cunoșteau. 

Mamele soldaților ruși spun că aceștia nu știau că vor merge la război

Drame sunt și de partea cealaltă a frontului deschis de regimul de la Kremlin.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ziarul de Gardă, un săptămânal independent din Republica Moldova, publică un interviu cu mama unui soldat rus ucis pe front. Nimeni nu a știut că băiatul va merge la un război neprovocat. Mama il știa la exerciții militare și aștepta un semn de la copilul ei. Din păcate, aceasta a aflat că fiul ei a murit în război.

Citeste si: Trupele ruse au răpit un alt primar ucrainean. Este vorba despre edilul oraşului Dniprorudne

Femeia mai are un băiat, mai mic. A primit și el ordin de încorporare, dar mama promite că-l va apăra cu prețul vietii și nu îl va lăsa pe front, să ucidă civili nevinovați în Ucraina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si