În cadrul unei convorbiri cu premierul ungar Viktor Orban, Putin a evocat în special „provocarea grosolană şi cinică din partea regimului de la Kiev în oraşul Bucea”, potrivit unui comunicat al Kremlinului.

Aceasta este prima reacţie a preşedintelui rus în acest caz care a provocat o profundă indignare la nivel internaţional, notează Agerpres.

Situație greu de imaginat în Bucha

n urma rușilor au rămas cadavre și distrugeri greu de imaginat.

Exact așa s-a întâmplat și la Bucha.

„  Borodianka a fost sub controlul rușilor mult timp.  Pentru a vă face o idee despre amploarea distrugerilor de aici, case precum acestea au fost complet distruse, însă pot fi văzute și imobile rezidențiale mari care au fost puse la pământ. Această clădire a fost distrusă, era legată de cealaltă, dar acum n-a mai rămas nimic din ea  ”, spune corespondentul CNN Fred Pleitgen.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- ROBOR a atins cel mai mare nivel din ultimii 9 ani. Românii care au împrumuturi cu dobândă variabilă sunt cei mai afectați

Rușii și-au lăsat urmele peste tot: au vopsit litera "V" pe pereții clădirilor, simbol pe care trupele Moscovei îl folosesc pentru a desemna unitățile combatante în Ucraina.

Localnici precum Oksana Kosticenko și soțul ei s-au întors în localitate după ce rușii au fost alungați.

Citeste si: Copila care a rămas însărcinată la 13 ani cu un băiețel de 10 ani este gravidă din nou: „Ne-am protejat, dacă acest lucru contează”

Casa le-a fost jefuită, în hol au găsit sticle de băutură și urme de țigări stinse pe masa folosită pe post de scrumieră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si