Infrastructura, sursele de energie, căldură și apă potabilă sunt complet distruse, iar oamenii sunt prinși încă în iadul din Mariupol. Aceștia sunt nevoiți să trăiască în cele mai grele condiții, fără mâncare, apă sau medicamente.

Citeste si: Rușii au distrus un liceu din Lugansk. Clădirea a rezistat celor două războaie mondiale

Yuliia și cele trei fiice ale sale obișnuiau să fugă din adăpostul lor în subsolul orașului asediat după ce ploua.

„Aveam un bol mic de supă pentru trei copii o dată pe zi. Și un pahar de apă pentru trei copii ca să se curețe”, a explicat Yuliia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Cadavrele a 1.150 de civili au fost descoperite în regiunea Kiev de la declanșarea războiului

Aceasta a fost nevoită să găsească un refugiu într-un subsol comunal care oferea un oarecare adăpost.

Cei mici au fost nevoiți să bea apă dintr-o baltă

„Copiii cereau atât de mult mâncare, de aceea a încercat să le dea de mâncare la ora de culcare, pentru ca ei să se simtă sătui înainte de culcare.

Când a început să plouă, în primul rând au putut să bea din baltă, iar apa aceea era atât de, atât de, atât de gustoasă. Apoi au găsit niște cratițe pe care să le umple cu apă”, a povestit prietena ei, Natalia, potrivit BBC.

Citeste si: Un bărbat a salvat 200 de ucraineni din Mariupol cu mașina sa veche: ”Cel mai rău era când se făcea liniște”

În cele din urmă, Yuliia a fost nevoită să-și lase copiii ascunși pentru că a plecat să caute apă proaspătă.

„Era o fântână la trei kilometri distanță. A trebuit să alerg până acolo sub focuri de armă, sub bombe, spune Yuliia la BBC.

Citeste si: Ucraina susține că Rusia desfășoară rachete Iskander în apropiere de graniță


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si