Turistul de origine elevțiană stătea alături de un prieten la o terasă din Napoli. Un tânăr a venit la masă, i-a pus pistolul la tâmplă, i-a luat ceasul și a fugit. 

Câteva minute mai târziu, un alt individ, pesemne din aceeași bandă care a pus la cale jaful armat, i-a înapoiat victimei ceasul.

I-au pus pistolul la tâmplă

Atacatorii realizaseră că de fapt accesoriul nu e unul scump, așa cum au crezut, ci o imitație a unui mărci celebre.

Imaginile neobișnute au fost surprinse de camera de supraveghere a barului în care stăteau turiștii.

Citeste si: Un copil de 11 ani a murit înecat în piscina unei pensiuni

Pe filmare se văd cei doi turiști elvețieni stau pe terasa aglomerată barului, iar pe trotuar se vede un tânăr în tricou și pantaloni scurți.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

După ce chelnerul aduce meniul turiștilor și se întoarce în bar, tânărul este filmat cum intră pe terasă, scoate o armă și o pune la tâmpla turistului în timp ce îi smulge ceasul de la încheietură.

Incidentul s-a încheiat în câteva secunde, iar turiștii se uită șocați în timp ce păgubitul îi explică chelnerului ce i s-a întâmplat.

Hoții au înapoiat ceasul

Proprietarul barului crede că nu a fost vorba totuși de un gest de bunăvoință, ci de o o încercare de a evita consecințele legale.

Citeste si: Vești bune pentru români. Salariul minim va fi majorat de la anul

„L-au adus înapoi spunând „Îmi pare rău, îmi pare rău”, poate ca o încercare de a-i determina să nu facă plângere la poliție”, a declarat Antonio Visconti pentru CNN.

Citeste si: Valul de caniculă se extinde. Urmează patru zile de infern în aproape toată țara

Dacă ar fi fost original, ceasul ar fi valorat 300.000 de euro.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si