Nordul Mexicului a fost cuprins de panică, atunci când un câine a fost zărit cum se plimba pe stradă cu un cap de om între dinți. Localnicii, terifiați, au imortalizat momentul, iar videoclipul a ajuns viral.

Citeste si: Uraganul Roslyn a lovit coasta mexicană a Pacificului. Mii de locuitori au rămas fără adăpost

De unde ar proveni capul uman cu care se plimba câinele pe stradă

Oficialii statului Zacatecas, afectat de violențe, au confirmat incidentul cutremurător și au transmis joi că poliția reușit să smulgă capul uman din gura câinelui.

Din spusele unui polițist, mai multe părți ale unui cadavru au fost lăsate la un ATM din orașul Monte Escobedo în seara de miercuri.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

De asemenea, poliția a descoperit un mesaj atașat de rămășițele umane care făcea referire la un cartel de droguri. Totuși înainte ca oamenii legii să acționeze, cățelul a ajuns primul la fața locului și și-a însușit capul uman pe care, cel mai probabil, urma să îl savureze departe de locul crimei.

Citeste si: Atac armat în Mexic: Cel puţin 18 persoane au fost ucise

Crimele din Mexic par să nu se mai termine

Statul Zacatecas a susținut un război sângeros și lung între bandele locale ale cartelurilor de droguri din Sinaloa și Jalisco.

Este de menționat că, cartelurile de droguri mexicane lasă mai mereu rămășițe umane alături de care este atașat și un mesaj.

Scopul acestei practici este acela de a intimida rivalii sau chiar autoritățile. În ultimii 10 ani, mai ales în Mexic, cartelurile de droguri preferă să își lase amprentele sub astfel de forme sângeroase pentru a fi temute.

Anul trecut, autoritățile au găsit 10 cadavre abandonate în interiorul unui vehicul din centrul istoric al capitalei statului, în apropierea birourilor guvernamentale.

Statul Zacatecas a înregistrat 1.050 de crime în 2021, cu aproape 200 mai multe decât în anul precedent, relatează abcnews.com

Citeste si: Clipe șocante: o jurnalistă a murit după ce a fost împuşcată accidental într-un poligon de antrenament


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si