Cazul bărbatului din India a devenit cunoscut în întreaga lume. Indianul a ajuns la spital cu mari dureri abdominale. Medicii au rămas șocați după ce i-au efectuat o radiografie și au aflat ce a înghițit.

Citește și: O femeie a fost bătută, dezbrăcată și umilită de o vecină. Aceasta ar fi avut o aventură cu soțul ei

Omul s-a prezentat cu dureri abdominale și balonare, însă, surpriza din stomacul său era mult mai mare.

Indianul care a ajuns la Spitalul Hangal Sri Kumareshwar a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce a venit rezultatul radiografiei abdominală.

Ce a înghițit indianul a șocat o lume întreagă

Inițial părea că bărbatul are o simplă durere, însă diagnosticul s-a schimbat ulterior. Medicii au văzut în stomacul acestuia peste 1.5 kilograme de monede ce au fost înghițite.

El suferea de o boală psihică și nu știa când a înghițit cantitatea enormă de monede. Totul s-ar fi întâmplat în ultimele două sau trei luni.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citește și: Șcene șocante într-o biserică din Sibiu. Două femei, scoase pe sus de jandarmi și duse la Psihiatrie

Medicul Eshwar Kalaburgi a relatat cum s-a făcut descoperirea. După ce pacientul a prezentat stările prin care trece, doctorii au decis să îi facă o radiografie și endoscopie pentru a vedea interiorul abdomenului. În urma operației, toate monedele au fost scoase, iar bărbatul se află în afara oricărui pericol.

Citește și: Bătrânul în pijamale, care i-a atacat pe cei doi polițiști într-un bloc din București, a murit în penitenciar

„Suferea de o problemă psihiatrică. A înghițit aceste monede în ultimele două-trei luni. A venit la spital plângându-se de vărsături și disconfort abdominal. Pe baza simptomelor lui, am făcut o radiografie și o endoscopie și am găsit monede în stomac.

Așa că, am decis să-l operăm urgent. Stomacul a fost dilatat enorm. O mulțime de monede au fost blocate în diferite locuri ale stomacului”, a declarat medicul Kalaburgi.

Citește și: O refugiată din Ucraina a fost găsită moartă într-un hotel din Vâlcea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si