Femeia amenințată, o barmaniță româncă în vârstă de 32 de ani, cere cu disperare ca fostul ei iubit să ajungă în spatele gratiilor înainte ca el să-i pună capăt zilelor. Aceasta a fost promisinuea făcută de fostul polițist dacă femeia nu se întoarce la el.

Procurorul care se ocupă de caz a anunțat că dorința româncei este pe cale să se îndeplinească. Și toate astea pentru că este  „Code Red”

, cazul în care este implicat fostul polițist româna fiind urmărit cu maximă atenție. Chiar dacă poliția a luat astfel de măsuri, românca în vârstă de 32 de ani încă trăiește în teroare alături de fiica ei în vârstă de 6 ani. Barmanița din Treviso le-a dezvăluit jurnaliștilor italieni coșmarul în care trăiește de peste un an: a fost amenințată cu moartea, mașina personală i-a fost incendiată în urmă cu zece zile, acesta fiind unul dintre avertismentele date de bărbat. De asemenea, femeia susține că fostul iubit a îndesat mai multe cuțite într-o geantă în care se aflau hainele fetei în vârstă de 6 ani.

Citește și: Scandal în fața unei săli de jocuri de noroc din Baia Mare! Un bărbat a fost pus la pământ și încătușat după ce a pierdut toți banii la aparate

Declarația în scris a româncei a fost depusă la Parchetul Treviso și se încheie cu o cerere foarte concretă: arestarea și măsura asiguratorie împotriva fostului ei iubit, Ionuț Daniel Neculae, un român în vârstă de 36 de

ani, fost polițist.

  „Urmărim cazul cu cea mai mare atenţie. Dosarul nu este închis într-un sertar”, a transmis procurorul de caz, care a preferat să nu intre în detalii. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

În urmă cu o săptămână, Aldo Pardo, avocatul româncei s-a arătat indignat de situație:  „Autoritatea judiciară nu face suficient pentru a proteja această femeie și pe fiica ei de 6 ani”.

Oamenii legii se află pe urmele lui Ionuț

În martie 2022, după mai multe plângeri depuse și o arestare în faptă, Ionuț a fost supus unui ordin de interdicție de apropiere, care mai apoi a fost revocat. Între timp, femeia în vârstă de 32 de ani își găsise refugiu în România, acolo unde a stat timp de trei luni pentru a scăpa de individ. În urmă cu două săptămâni, la întoarcere, bărbatul era din nou pe urmele româncei.

Citește și: Torturat la ordinul fostei sale soții. Un traficant de droguri a fost ucis cu sânge rece din gelozie

Procurorul Barbara Sabattini examinează cu atenție plângerile și numeroasele rapoarte ale poliției care au intervenit de mai multe ori la cererea femeii. De asemenea, românul este suspectul numărul unu în cazul incendiul produs în data de 15 februarie. În cursul acelei seri, Citroenul C3 barmaniței a fost ars și întreaga clădire în care locuiește a fost evacuată. Totul a avut loc în jurul miezului nopții.

Ancheta a scos la iveală un bidon de benzină și un cuțit, care au fost găsite într-o fermă abandonată, nu departe de locul tragediei. Dacă se va arăta că obiectele sunt ale lui Ionuț, acestea ar fi dovezi copleșitoare.

Cu atât mai mult în comparație cu mesajele intimidante pe care i le-a trimis cu o zi înainte.

Ionuț face tot posibilul să nu fie găsit de polițiști

Cu toate acestea, fostul polițist este foarte atent ca să nu fie interceptat de oamenii legii. De fiecare dată când fosta sa iubită a cerut intervenția poliției, Ionuț a reușit să scape. Românul în vârstă de 36 de ani are la activ o sentință definitivă în țara natală și mai multe precedente în Italia. Acesta ar fi reușit să construiască în Peninsulă o rețea de contacte. Oameni pe care se poate baza pentru a-și îndeplini strategia de teroare netulburat, în speranța că fosta iubită, mai devreme sau mai târziu, va ceda.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Citește și: Alina este românca care a obținut medalia de aur la Campionatele Paralimpice din Italia. Atleta a obținut un nou record

Ionuț continuă să își petreacă timpul pe lângă casa barmaniței:   „Întoarceți-vă la mine: vă repar mașina. Renunțați la plângere și o vom lua de la capăt”. Acesta este tonul mesajelor cu care continuă să bombardeze femeia. Mesaje în care  „te iubesc”  se amestecă cu cele mai grave ofense. Pe data de 13 februarie, după un alt refuz de a reaprinde acea relație toxică, fostul polițist român a amenințat-o că o va stropi cu acid și că îi va arde mașina. Două nopți mai târziu, mașina a luat foc. Joi, avertismentul de rău augur.  „Ce altceva trebuie să facă pentru a-l aresta?”,  se întreabă românca în vârstă de 32 de ani.

Citește și: Oamenii își pot cumpăra case de lux cu doar 5.5 lei! Ce condiții trebuie să îndeplinească cei care vor să se mute aici?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si