O femeie britanică, în vârstă de 28 de ani, din Denny, lângă Falkirk a murit în timp ce se afla în Turcia și era supusă unei intervenții chirurgicale cu bandă gastrică, pe data de 1 aprilie.

Prietenii femeii sunt șocați de vestea tristă

Prietenii spun că sunt "devastați", mulți dintre ei împărtășind amintirile lor despre Shannon în imagini pe rețelele de socializare.

"Nu am avut nici o problemă. Toată lumea este total devastată”, a declarat o persoană apropiată femeii.

Shannon Bowe

Shannon Bowe

[Sursa foto: Mirror]

"Shannon a fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut și ar fi făcut orice pentru oricine. Ea era sufletul și viața petrecerilor. Este atât de trist”, au mai spus utilizatorii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: O femeie a murit după ce a căzut de la balconul unui vas de croazieră și a aterizat pe un alt pasager

"Aceste operații sunt în mod evident riscante, dar se aude atât de rar că se întâmplă așa ceva”.

Tuturor le este foarte greu să creadă că nu mai este printre noi”, au mai scris prietenii lui Shanoon.

Familia fetei trebuie să facă toate demersurile pentru a o aduce acasă

Nu avea asigurare de călătorie, iar familia ei va trebui să plătească acum mii de lire sterline pentru a o aduce acasă. O bandă gastrică este o bandă care este plasată în jurul stomacului, creând o mică pungă spre partea superioară.

Este nevoie de mai puțină mâncare pentru a umple punga, astfel încât nu trebuie să mâncați atât de mult înainte de a vă simți sătul, potrivit NHS.

Prietenul lui Shannon, Ross Stirling, a adus și el omagii spunând: "Somn ușor îngerul meu, te iubesc pentru totdeauna".

O bandă gastrică este o bandă care este plasată în jurul stomacului, creând o mică pungă spre partea superioară

O bandă gastrică este o bandă care este plasată în jurul stomacului, creând o mică pungă spre partea superioară

[Sursa foto: Mirror]


"Trist să văd vestea lui Shannon Bowe, gândurile mele sunt la prietenii ei și la familie", a mai scris un prieten.

Altcineva a postat: "Fără cuvinte, absolut devastată. Viața este atât de crudă. Vei fi pentru totdeauna în inimile noastre Shannon Bowe". Altul a adăugat: "Odihnește-te în pace Shannon Bowe", completat cu două inimioare roșii.

Citește și: O femeie de 28 de ani a murit după o „operație minune”. Tânăra a decedat la 11 zile de la externare

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Inima mea este atât de tristă Shannon. Ai fost unul dintre cele mai pure și mai bune suflete pe care le-am întâlnit vreodată! Sunt atât de recunoscător pentru amintirile cu tine. Odihnește-te în pace, fată frumoasă. Îmi vei lipsi xo", a comentat un altul.

Un purtător de cuvânt al Biroului pentru Afaceri Externe, Commonwealth și Dezvoltare a declarat: "Sprijinim familia unui cetățean britanic care a murit în Turcia și suntem în contact cu autoritățile locale".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si