Președintele francez, Emanuel Macron a fost într-o vizită scurtă în România. Chiar dacă acesta nu a fost într-o vizită oficială în țara noastră, acesta a fost așteptat la București de oficialii ambasadei franceze. 

Emanuel Macron a așteptat în salonul oficial până când avionul a fost realimentat

Acesta a aterizat în România în jurul orei 8:11 și a decolat la ora 10:00, continuându-și zborul spre Franța.

Emmanuel Macron a stat în salonul oficial cât timp a fost alimentat avionul. Acolo a fost așteptat de o delegație de la Ambasada Franceză și, potrivit unor surse, și de înalți reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe, inclusiv de ministrul Bogdan Aurescu, potrivit Antena 3 CNN.

Avionul în care se afla președintele Franței, Emanuel Macron.

Avionul în care se afla președintele Franței, Emanuel Macron.

[Sursa foto: Radu Tudor - Facebook]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Franța își propune să protejeze copiii de părinții care postează prea multe poze cu ei pe rețelele de socializare

„Apropos de subiectul avionului pe care îl folosește președintele României: președintele Franței Emmanuel Macron a folosit 3 aeronave pentru deplasarea sa în China. Un avion imens pentru președinte, unul pentru staff și unul de rezervă, mai mic. Toate au făcut escala pe Aeroportul Henri Coandă din București.

Ar trebui să cumpărăm și noi un avion mediu curier, al statului roman, cu echipaj și întreținere de la Forţele Aeriene Române și să încheiem discuția închirierii de la companii private”, se arată în postarea făcută de Radu Tudor pe Facebook.

Cu atât mai mult, pe Facebook a fost postată alături de mesaj și o imagine cu avionul în care se afla președintele francez Emmanuel Macron cât timp a fost alimentată aeronava.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si