Zece persoane au murit după ce un autobuz "supraîncărcat" a căzut într-o prăpastie în India, au anunțat autoritățile indiene, potrivit Sky News. Alte zeci de persoane au fost transportate la spital.

Pelerinii urmau să viziteze sanctuarul lui Vaishno Devi

Autobuzul care transporta pelerini hinduși și despre care poliția spune că era supraîncărcat, a derapat în timp ce se afla pe un pod și a căzut într-un defileu din Kashmir.

Accidentul s-a produs marți. Cel puțin 10 persoane au murit și 55 au fost rănite, relatează  Mediafax. Este vorba despre pelerini din statul Bihar, din estul Indiei, care urmau să viziteze sanctuarul lui Vaishno Devi din Katra. 

Citește și: Povestea bebelușului care a fost abandonat de mamă în Italia. Autoritățile fac un apel disperat către femeie: „Te vom ajuta să-l crești!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În India, mii de persoane sunt ucise și rănite anual din cauza accidentelor rutiere. Cele mai multe accidente sunt provocate de conducerea imprudentă, de drumurile prost întreținute și de vehiculele vechi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si