Rămășițele au fost găsite la finalul săptămânii trecute mai multe rămășițe umane au fost găsite în saci, în Poza Rica, în apropiere de Veracruz (est).

„Şase persoane au fost arestate, probabil în legătură cu aceste fapte”, a spus luni într-o scurtă declarație de presă o femeie procuror din statul Veracruz.

Rămăşițe de la cel puțin 13 cadavre au fost găsite în frigidere, în Mexic, într-o regiune afectată de violenţe legate de traficul de droguri

Rămăşiţele au fost descoperite după ce polițiștii care urmăreau un bărbat au găsit în interiorul locuinței acestuia trei persoane sechestrate. Tot în acest imobil, polițiștii au găsit rămășite umane care erau puse direct în saci de plastic, în mai multe frigidere.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Rămășițe găsite în mai multe locuințe

Statul Veracruz este cunoscut pentru cafeaua şi pentru vanilia sa, dar mai mult este şi o rută pe care traficanţii de droguri o folosesc ca să trimită stupefiante în Statele Unite.

Situat la Golful Mexic, statul a fost cuprins de violențe groaznice în anul 2010, când au avut loc episoade traumatizante.

În septembrie 2011, 35 de corpuri umane moarte au fost aruncate pe domeniul public la Boca del Río, în sudul statului.

Fostul guvernator Javier Duarte (2010-2016) a fost condamnat în 2018 la nouă ani de închisoare, fiind găsit vinovat de spălare de bani şi asociere de răufăcători.

Citește și: Celebra soprană italiană Renata Scotto a murit. Cântăreața s-a stins la 89 de ani

Din 2006 Mexicul  aînregistrat aproximativ 400.000 de asasinate şi aproximativ 110.000 de peroane dispărute din anii 60. Cele mai multe dintre aceste violenţe au loc în urma rivalităţii între organizaţiile criminale sau în urma acţiunii forțelor de securitate.

În anul 2006, Guvernul fostului preşedinte Felipe Calderon a lansat o campanie ofensivă militară antidrog, spne AFP, citată de News.ro.

Actualul președinte Andres Manuel Lopez Obrador a spus că preferă să atace rădăcina delincvenței adică sărăcia şi lipsa de perspective în rândul tinerilor.

Citește și: Doliu în lumea sportului! O înotătoare olimpică s-a stins din viață la doar 43 de ani. S-a retras din sport pentru a fi profesoară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si