Părinții mijlocașului de la Liverpool au fost răpiți în Columbia. Luis Manuel Diaz și Cilenis Marulanda erau la o stație de service când i-au luat bărbați înarmați pe motociclete. 

Tatăl jucătorului este încă ținut ostatic

Președintele Gustavo Petro a mobilizat armata pentru a-l găsi pe tatăl jucătorului, Luis Diaz, deoarece mama sa a fost salvată de polițiști sâmbătă.

Luis Manuel Diaz și Cilenis Marulanda erau la o stație de service când i-au luat bărbați înarmați pe motociclete. 

Luis Manuel Diaz și Cilenis Marulanda erau la o stație de service când i-au luat bărbați înarmați pe motociclete. 

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Balonul de Aur 2023. Messi sau Haaland? Cine sunt favoriții la cotele de pariuri pentru marele trofeu de la Paris

"Într-o operațiune de blocare în Barrancas, mama lui Luis Diaz a fost salvată, continuăm căutările pentru tată", a scris președintele pe Twitter.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

O sursă a declarat pentru Semana: "Am găsit-o deja pe mamă, este sănătoasă, speriată, dar este bine. Pe tată l-au luat cu o motocicletă, l-au scos din mașină și l-au dus pe potecile de acolo".

Luis Diaz este susținut de colegi, care speră ca acest caz să fie dus la bun sfârșit

Părinții columbianului în vârstă de 26 de ani ar fi fost răpiți de pe stradă, în timp ce mergeau liniștiți spre casă.

Aceștia ar fi fost abordați de niște motocicliști.

Poliția și armata este în punctele de control și fac tot ce le stă în putință pentru a-i găsi familia starului de la FC Liverpool.

Poliția și armata este în punctele de control și fac tot ce le stă în putință pentru a-i găsi familia starului de la FC Liverpool.

[Sursa foto: Luis Diaz - Instagram]

Citește și: Știi cine este? Actorul de la Hollywood, nominalizat la premii Oscar, de nerecunoscut într-o fotografie de la 17 ani

Federația columbiană de fotbal a declarat că este aproape de Luis Diaz și speră ca acest caz să fie rezolvat cu succes.

"Federația columbiană de fotbal respinge situația de securitate prin care trec părinții jucătorului nostru Luis Díaz.

Din partea FCF, ne exprimăm solidaritatea cu el și cu întreaga sa familie și facem apel la autoritățile competente să acționeze cât mai repede posibil pentru a rezolva situația", se arată într-o declarație a federației.

Duminică, echipa fotbalistului ar urma să aibă un meci cu Nottingham Forest, însă deoarece tatăl jucătorului este încă ținut ostatic este puțin probabil ca el să intre pe teren.

Poliția și armata este în punctele de control și fac tot ce le stă în putință pentru a-i găsi familia starului de la FC Liverpool. Diaz a jucat de 43 de ori pentru Columbia și a ajuns la Liverpool anul trecut de la Porto.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si